Hlavní obsah

Novinka mezi grily: oválný Arena Combi

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Mezi grily na dřevěné uhlí se objevila novinka značky barbecook – gril Arena Combi. Neobvyklý oválný tvar grilovací plochy ho kromě grilování šťavnatých steaků a zeleniny předurčuje také k přípravě klobás.

Článek

Standardním vybavením této novinky mezi grily je chromovaná ohřívací mřížka, možnost praktického nastavení roštu do 4 poloh i nastavení intenzity hoření. Unikátní systém QuickStart a QuickStop pro rychlé rozpálení a uhašení grilu je samozřejmou součástí Areny Combi.

„Náš nový gril na dřevěné uhlí zaujme každého na první pohled oválným tvarem grilovací plochy, kterým se výrazně odlišuje od všech ostatních. Zájem zákazníků si získal velmi rychle,“ říká specialista na zahradní grily z Mountfieldu.

Stejně jako všechny grily na dřevěné uhlí značky barbecook je i Arena Combi vybavena systémem QuickStart pro rychlé a snadné zapálení grilu. Díky němu ho připravíte pro grilování jen ve třech krocích – pomocí jedné sirky, listů novin a dřevěného uhlí. Systém QuickStop zase zajistí bezpečné a rychlé uhašení rozžhavených uhlíků po skončení grilování. Tento systém je výborným řešením především pro rodiny s malými dětmi, které při pobíhání na zahradě mohou gril povalit a popálit se o ještě žhavé uhlíky.

Ke grilu Arena Combi si můžete dokoupit celou řadu praktického příslušenství jako rošty na grilování ryb, grilovací nářadí nebo multifunkční kartáče na čištění grilů.

Reklama

Související články

Pravý čas pořídit si trendy gril

Chystáte se pořídit zahradní gril na plyn nebo dřevěné uhlí, ale nevíte, jak poznat ten kvalitní? Vybrat gril, který pro vás připraví ty nejlepší voňavé...

Výběr článků

Načítám