Hlavní obsah

Moderní rotační sekačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Kvalita, odolnost, spolehlivost a vysoká efektivita práce. Od sekaček na trávu se očekává komfort v kombinaci s moderními trendy 21. století. A jaké jsou ty osvědčené funkce? A čím si práci při sekání můžete maximálně zjednodušit? Nechte se provést fotogalerií.

Foto: Mountfield, .

Model SP 535 BW EL 4S ve znamení inovace, technologie a pokroku. Průlomová novinka, která stvořila novou dimenzi snadného startování pomocí systému InStart.

Článek
Foto: WOLF-Garten, .

Příkladem technické vyspělosti je elektrická sekačka Blue Power 37 E od WOLF-Gartenu, jejíž speciální kolektorový elektromotor dokáže ušetřit více než 50 % elektrické energie. Tato sekačka má příkon 650 W, ale její výkon odpovídá 1 400 W.

Foto: Archiv, .

K dalším přednostem patří výborné výsledky při sečení, sběru a mulčování, které dosahuje zásluhou dvou překřížených nožů.

Foto: Mountfield, .

Elektrický model Expert 40 EA je vybaven řadou nadstandardních funkcí a jako jeden z mála v kategorii elektrických sekaček má vlastní pojezd.

Foto: Archiv, .

Snadné přepínání mezi sběrem trávy a mulčováním je otázkou pouhého otočení ovladačem.

Foto: WOLF-Garten, .

Centrální nastavení výšky sečení (do 5 poloh) pomocí páky posílené pružinou.

Foto: Mountfield, .

Model benzinové sekačky MAX 53 VBD Allroad Aluminium má úpravu pro nasazení i v nejtěžších podmínkách. Robustní šasi je navíc vyrobeno z hliníkové slitiny a má mimořádně vysokou pevnost ve zkrutu. Sekačka vyniká perfektním sběrem trávy.

Foto: Oleo-Mac, .

Na ovládacím panelu se nachází regulátor výšky otáček a variátorová převodovka pro plynulou změnu rychlosti.

Foto: Archiv, .

Sekačka má motor vybavený patentovaným systémem DOV. Zatímco výkon a točivý moment se podařilo zvýšit, hluk, vibrace a spotřeba byly sníženy. Agregát, který nemá své třídě konkurenci.

Foto: Oleo-Mac, .

Model LUX 53 TBI představuje sekačku pro profesionální použití. Má 3 stupňovou mechanickou převodovku, regulaci otáček, robustní a promyšlenou konstrukci a mnoho další nadstandardních prvků výbavy.

Foto: Archiv, .

Model je vybaven speciálními noži X-BLADE pro dokonalý sběr i vlhké a vysoké trávy.

Foto: Mountfield, .

Speciální allroad úprava pro využití i v náročnějším terénu je předností samochodné benzinové sekačky G 48 TBR Allroad.

Foto: Oleo-Mac, .

Nárazník chrání přední část stroje před poškrábáním či jiným poškozením. Vhod přijde také jako praktické madlo.

Foto: Mountfield, .

Samochodná benzinová sekačka MTF 4820 PD BW EL 4S má například 4rychlostní převodovku, elektrický startér (umožňuje startování klíčkem) nebo systém Ready Start pro startování bez nástřiku paliva a bez ručního nastavení sytiče.

Foto: Archiv, .

Elektrický startér u samochodné benzinové sekačky MTF 4820 PDBW EK 4S zajistí pohodlné startování klíčkem jako v automobilu.

Reklama

Související články

Kvalitní travní směs je základ

Těšíte se na to, až se budete moci opět dívat do sytě zeleného svěžího trávníku na vaší zahradě? Pak jistě víte, že základem každé dokonalé travní plochy je...

Jak vybrat správné hnojivo pro váš trávník

Základem zdravého a krásného trávníku je pravidelná péče o něj. A právě první jarní dny a rostoucí teploty jsou znamením, že je ten pravý čas začít...

Výběr článků

Načítám