Hlavní obsah

Deset rad, jak vybrat sekačku a nespálit se

Novinky, Dana Novotná

Potřebujete spolehlivého parťáka pro údržbu trávníku? Jaro je v plném proudu, tráva roste doslova před očima, takže je pravý čas na pořízení vhodné sekačky. A jak na to, abyste měli jistotu, že vaše volba byla správná?

Článek

Je jedno, jestli budete kupovat pomocníka na zahradu vůbec poprvé, nebo jestli jste o něco zkušenější a chcete jen obměnit „vozový park“. Jisté je jedno: moderní sekačky se mohou pochlubit vysokou technickou úrovní, na trhu jich je nepřeberné množství a jejich parametry se výrazně liší.

Tudíž je bláhové je nakupovat přes internet bez jakékoliv konzultace s proškoleným prodejcem. Ideální z tohoto pohledu je tady stále stará dobrá kamenná prodejna. K nezaplacení jsou pak specialisté na zahradní techniku.

Abyste se při výběru sekačky nespálili, připravili jsme pro vás praktického rádce, kterého si třeba můžete vytisknout a vzít s sebou do prodejny. Obsahuje 10 důležitých bodů, na jejichž základě poznáte, jestli se při pořízení sekačky ubíráte správným směrem nebo jestli byste to raději neměli zkusit v jiné prodejně a s jinými modely.

Odpovězte si na desítku uvedených otázek (bodů), čím častěji se dopracujete k odpovědi, která vás uspokojí, o to větší bude pravděpodobnost, že jste se svěřili do rukou odborníků, a že zakoupíte sekačku, která vám bude sloužit k plné spokojenosti. Dobrý pocit ze správného výběru stroje by měly umocnit i nabídnuté služby, například posezonní servis.

Reklama

Výběr článků

Načítám