Hlavní obsah

Bazén za jediný den? Není problém, jde to...

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Prázdniny jsou tady a společně s nimi k nám dorazila první vlna tropických veder. Od nepaměti nejideálnějším místem pro útěk od horka jsou místa poblíž vody, která osvěží. A když voda, tak ideálně v bazénu. Pokud nyní nahonem řešíte, kde a jaký bazén s příchody veder rychle zakoupit a postavit, tak tento problém lze snadno a rychle vyřešit.

Foto: Mountfield

Přichází doba veder a bazén je nejideálnějším místem, kam se před tropickými teplotami schovat a užít si je.

Článek

Bazénů je spousta druhů, ale málokterý se dá postavit okamžitě, když už je tropické počasí za dveřmi. Který typ bazénu byste doporučil někomu, kdo si usmyslí, že se chce na své zahradě koupat za pár dní, až přijde vedro?

„Na našem trhu jsou dva typy bazénů, které rychle postavíte a druhý den se v nich můžete už koupat,“ potvrzuje v rozhovoru bazénový specialista Patrik Zmeškal z Mountfieldu. Má dvě možnosti, jak se rozhodnout. Buď si do hodinky postaví nafukovací bazén Swing, který je ideálním typem sezónního bazénu, nebo si za jeden den na své zahradě může postavit plnohodnotný rodinný bazén Azuro. V obou případech platí, že zákazník má dnes z čeho vybírat. Jak tvarově, tak i rozměrově. Bazény Swing může mít až do objemu vody 24 400 litrů a u bazénů Azuro dokonce až do objemu úctyhodných 45 000 litrů vody, což je rozměr bazénu 9,1 m na 4,5 m. A dokonce i teď, na začátku letní koupací sezóny, jsou ceny fantastické. Vždyť nafukovací bazén Swing aktuálně pořídíte, včetně filtrace, již od 1490 Kč a rodinný bazén Azuro se v těchto dnech prodává za fantastických 5990 Kč.

Foto: Mountfield

Nafukovací bazény Swing jsou nejrychlejší cestou ke koupání. Na trhu se prodávají jak kruhové, tak nově i oválné, a to v cenách, včetně filtrace, již od 1 490 Kč.

Čím jsou kromě rychlé instalace tyto bazény ještě zajímavé?  

Nafukovací bazény Swing jsou jedinečné tím, že je postavíte doopravdy za pár minut a během okamžiku se v nich můžete koupat. A nejde jen o již známé nafukovací kruhové bazény s límcem, ale nově jsou na trhu k dispozici oválné tvary, a dokonce i bazény Swing Frame s kovovým rámem, který těmto bazénům zaručuje vysokou tuhost a stabilitu.

A u nejprodávanějších českých bazénů Azuro je jejich ohromnou předností to, že se díky speciální konstrukci a vysoce odolným materiálům dají zapustit úplně nebo jen částečně do země, případně je můžete ponechat i zcela na povrchu. A na zahradě vypadají velmi hezky, co se týče estetiky – jsou prakticky k nerozeznání od luxusních zapuštěných bazénů.

Foto: Mountfield

Jedinečnost bazénů Azuro spočívá v tom, že je můžete volně postavit na povrchu, nebo i plně či částečně zapustit do země. Nyní je v akční nabídce u společnosti Mountfield můžete zakoupit za ceny od 5 990 Kč.

Jak je to s výbavou těchto bazénů? Co doporučujete?

I tyto bazény lze pochopitelně vybavit různým bazénovým příslušenstvím. U nafukovacích bazénů Swing doporučuji zakoupit pohodlné bazénové schůdky i filtraci. A to buď kartušovou, nebo pokud chcete k bazénu zapojit i solární ohřev vody, tak pískovou filtraci. S touto výbavou vám pro sezónní zahradní koupání nebude nic chybět a daný typ bazénu si krásně užijete.

U celoročně umístěného rodinného bazénu Azuro určitě doporučuji kvalitní pískovou filtraci, skimmer a pohodlné bazénové schůdky. V neposlední řadě pak také solární systém nebo tepelné čerpadlo na ohřev vody. Díky ohřevu si budete moci užívat koupání v příjemně teplé vodě až sedm měsíců v roce. Pro ještě větší radost a pohodu si i tyto bazény můžete doplnit závěsným plaveckým protiproudem a zakrýt je mobilním zastřešením. A pak budete mít na zahradě svoji soukromou plovárnu. Výše uvedené vybavení, tedy skimmer, schůdky, solární ohřev vody a filtraci si navíc můžete koupit za velmi výhodnou cenu a naše společnost vám bazén doveze a za jediný den i postaví.

Foto: Mountfield, .

Údržba bazénů je i v létě snadnou záležitostí, pokud máte ty správné pomocníky, jako jsou bazénové vysavače. Poloautomatický vysavač Zander (akční cena 2 160 Kč) za vás vyčistí jak dno, tak i stěny bazénu.

Je tu léto a s ním horké počasí. Jaké pomocníky pro údržbu vody doporučujete?

Bez ohledu na to, máte-li na zahradě nafukovací bazén, nebo luxusní rodinný bazén, bazénová voda vyžaduje údržbu. Pokud ale používáte ty správné pomocníky, tak je to údržba velmi jednoduchá, rychlá a snadná. Určitě se v létě neobejdete bez osvědčené bazénové chemie (např. u nás je nejprodávanější bazénovou chemií komplexní řada přípravků pro šetření vody Azuro na bázi osvědčeného chloru), tak i potřebných pomocníků od drobného bazénového příslušenství (kartáče, sítky, plováky, teploměry) až po bazénové vysavače, které za vás samy vysají nečistoty ze dna bazénu a vyčistí i jeho stěny. A vy si můžete v horkém létě bez stresů a ztráty času plně užít krystalicky čistou vodu ve vašem soukromém vodním království na vaší zahradě.

Foto: Mountfield

Bazénová chemie Azuro nabízí na trhu nejkomplexnější řadu přípravků pro ošetření bazénové vody.

Související témata:

Výběr článků

Načítám