Hlavní obsah

Všehochuť grilů

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Ať si říká, kdo chce, co chce, příjemné chvíle strávené u jídla na čerstvém vzduchu s rodinou nebo přáteli jsou k nezaplacení. Jen si to představte: vůně masa se line vzduchem a spokojený smích a zábava je slyšet až k sousedům.

Foto: Mountfield, .

Článek

Grilovací sezóna je tady. Pokud jste milovníci grilování a zvažujete koupi nového grilu, jistě oceníte nabídku Mountfieldu. Gurmáni mohou vybírat z grilů všech druhů a velikostí. Dáváte přednost praktickým grilům na plyn? Nedáte dopustit na klasické grilování na dřevěném uhlí? Či snad máte raději moderní elektrické grily? Ať už zvolíte jakoukoli variantu, neodejdete s prázdnou. Vyškolení prodavači navíc pomohou s výběrem správného grilu a poradí ohledně fungování, takže se budete moci rozhodovat v klidu a se všemi potřebnými informacemi.

Na uhlí, plynu i elektřině

Jestliže nedáte dopustit na klasiku s vůní dřevěného uhlí, máme pro vás skvělou zprávu: Mountfield rozšířil nabídku o grily na dřevěné uhlí se slavným jménem Jamie Oliver!

Foto: Mountfield, .

Jamie Oliver dobře ví, co ke své práci potřebuje.

Jamie Oliver klade důraz na kvalitu a navíc sám rád griluje, a tak si grily navrhuje a testuje osobně. Není proto divu, že přišel na trh s celou vlastní řadou grilů. Patří do ní přenosné grily Go BBQ a Park BBQ, klasické grily na dřevěné uhlí Tall Boy, Sizzler One a Classic One a špičkově vybavené grily Sizzler Premium a Classic Premium. Všechny jmenované grily se liší velikostí i výbavou, ale mají jedno společné: vyhovují vysokým nárokům kuchaře profesionála. Určitě s nimi budete spokojeni i vy.

Foto: Mountfield, .

Lehký přenosný lehký gril na dřevěné uhlí Park BBQ můžete vybrat v černé, žluté, modré, červené nebo tyrkysové barvě v e-shopu na www.mountfield.cz za 1 990 Kč.

Foto: Mountfield, .

Grily Sizzler Premium se skvělou cenou 4 150 Kč a Classic Premium za 5 690 Kč mají odnímatelný středový kruh, jenž funguje jako větrolam.

Dáváte přednost pohodlnému grilování na plynu? Vsaďte na poctivé grily, které pomohlo vyladit k dokonalosti mnoho generací: Professional, Titan či Imperial jsou pro vás to pravé! Renomovaný americký výrobce Char-Broil je vybavil unikátním patentovaným systémem TRU-Infrared, který pracuje s infračerveným teplem. Díky němu budou steaky ďábelsky dobré: šťavnaté uvnitř a s lahodnou kůrčičkou na povrchu.

Foto: Mountfield, .

Plynový gril Professional je vybaven 4 hořáky z nerezové oceli s ovládáním výkonu pro každý samostatně. Praktické elektronické zapalování je zárukou okamžitého zažehnutí hořáku. www.mountfield.cz.

Foto: Mountfield, .

Gril Onyx v elegantní černé barvě uspokojí všechny labužníky grilovaného masa. Boční hořák pro přípravu polévek a omáček i boční plocha zvyšuje komfort při grilování. Akční cena 8 290 Kč.

Vybavte se. Grilování začíná!

Reklama

Související články

Dodejte zahradě ty správné tvary

Zástřih si žádají v průběhu roku nejen keře, živé ploty a stromy, ale také trávníky a květiny v záhoncích či v květináčích. Nejde jen o pěkný vzhled,...

Zahradní nábytek: Trendy v materiálech

Komerční článek - Potřebujete si na chvilku odpočinout v zeleni a zapomenout na svět? Stačí najít v zahradě tichý kout a mít pohodlný zahradní nábytek.

Výběr článků

Načítám