Hlavní obsah

Plynový gril Char-Broil Titan: kvalita a maximální výkon

Novinky, Dana Novotná

Komerční článek - Jméno, jež nese, odráží jeho vlastnosti i vzhled. Robustní konstrukce, kvalitní materiály, maximální výkon, profesionalita a špičkový design - to je plynový gril Titan amerického výrobce Char-Broil.

Foto: Mountfield, .

Článek

Tento titán mezi grily je skutečným pánem grilovaných pokrmů. Pyšní se totiž unikátní patentovanou technologií TRU-Infrared, čtyřmi výkonnými hořáky (výkon 11,7 kW) s vlastními teploměry a bočním hořákem (výkon 3,8 kW).

Foto: Mountfield, .

Plynový gril Titan má záruku 7 let a společnost Mountfield vám ho dopraví až do domu.

Samá pozitiva a jistoty

Konstrukce z nerezové oceli je precizně zpracována a doplněna pojezdem. Doplňuje ji elektronické zapalování, ovládání výkonu pro každý hořák zvlášť, rozlehlý dvoudvéřový odkládací prostor a miska na odkapávání tuku. Litinové rošty jsou potaženy porcelánovou vrstvou. Šikovná zadní mřížka umožňuje rozpékání pečiva. Na boční plochu můžete pohodlně odkládat nádobí a grilovací nářadí. Čtyři kola se spolehlivým brzdným systémem usnadňují přesun. Rozměry: š. 151 × v. 116 × h. 56 cm.

Grilování na plynu = maximální pohodlí

Pořádáte pravidelně grilovací párty pod širým nebem? Vsaďte na plyn! Jde o pohodlné a ekologické řešení: Žádná složitá příprava, do grilování se můžete pustit otočením knoflíku, který umožnuje plynulou regulaci teploty.

Foto: .

Jak poznáte kvalitní gril? Má víc hořáků a ovládání výkonu pro každý z nich samostatně, abyste mohli grilovat zároveň různé druhy mas i zeleninu. Šikovný je také teploměr, který hlídá stav pokrmů, boční hořák pro přípravu omáček a polévek či miska na odkapávání tuku, zabraňující přímému styku masa s rozžhaveným topidlem a stékání tuků a marinády do ohně.

Foto: Mountfield, .

1 - 4 hořáky mají samostatné ovládání výkonu, 2 - Teploměry na čelním panelu sledují každý hořák zvlášť, 3 - Boční hořák pro přípravu omáček a polévek, 4 - Kvalitní rošty z litiny jsou potaženy porcelánovou vrstvou

TRU-Infrared = šťavnatý steak

Milujete steaky? Martin Veselý, odborník na grily ze společnosti Mountfield, prozradí, jak je ugrilovat opravdu šťavnaté. Jde o technologii TRU-Infrared, kterou má i Titan. „Základem je speciální rošt se spoustou malých otvorů. Když k nim horký vzduch z hořáků dorazí, nemůže pronikat rychle překážkou. Rozšiřuje se tudíž rovnoměrně všemi směry, přičemž zahřívá spodní stranu roštu. Takto vyhřátá plocha funguje jako infračervený zářič a vyzařuje rovnoměrné teplo v rozmezí okolo 300 až 400 °C rovnou do masa a tepelně ho upraví. Díky tomu zůstane zachována jeho přírodní šťavnatost a chuť,“ popisuje.

Foto: Mountfield, .

5 - Vlevo na snímku grilovací plocha, v jeho pravé části TRU-Infrared mřížka, 6 - Miska na odkapávání tuku

Pokud se rozhodnete pro Titan s chytrou technologií TRU-Infrared, stane se grilování vaším životním stylem. A rozhodně toho nebudete litovat.

Reklama

Související články

TRU-Infrared: Tajemství šťavnatých steaků

Komerční článek - Milujete steaky? Prozradíme vám, jak je ugrilovat opravdu šťavnaté. Jde o novinku, která se jmenuje TRU-Infrared a připravíte s ní ďábelsky,...

Výběr článků

Načítám