Hlavní obsah

Stroj stvořený ve 21. století a pro 21. století

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Pokud patříte mezi skupinu lidí, kteří nemají sekání trávy zrovna v lásce a kteří jsou toho názoru, že jde o nudnou práci a dřinu, mohly by vás následující řádky zajímat. Popisují totiž unikátní rotační sekačku 535 BW EL 4S, která vás bude zaručeně bavit.

Foto: Mountfield, .

SP 535 BW EL 4S

Článek

Je to model stvořený ve 21. století a pro 21. století. Na náš trh přináší dlouhou řadu průlomových řešení a vylepšení. Obdivuhodný americký motor Briggs & Stratton projevuje velkou sílu (6,5 koní), vyniká houževnatostí, nízkými vibracemi i spotřebou. Jeho projev si jednoduše zamilujete. Nestartuje se ale obligatorní startovací šňůrou, což ocení nejen ženy. Díky unikátnímu systému InStart totiž stačí jen zmáčknout tlačítko. Už žádné nastřikovaní paliva, žádné tahání za šňůru, prostě jen zmáčknete tlačítko a sekačka naskočí.

Foto: Mountfield, .

Motor Briggs & Stratton – síla, houževnatost, spolehlivost, nízké vibrace i spotřeba

Samozřejmostí je u tohoto stroje široký, krátký a přímý odhozový tunel, který zaručuje bezproblémovou cestu posečené trávy do sběrného koše. Počítat můžete rovněž s robustním ocelovým šasi, centrálním nastavením výšky sečení v širokém rozpětí    (2,5 – 9 cm), s ergonomickými a snadno nastavitelnými madly nebo s materiálově kombinovaným košem (textilie, plast), v němž dochází k optimalizaci proudění vzduchu, čímž se zdokonaluje sběr trávy.

Foto: Mountfield, .

Centrální nastavením výšky sečení

Především na rozlehlých pozemcích oceníte široký záběr 51 cm. Model disponuje také 4rychlostní převodovkou a systémem 4in1, který umožňuje sběr trávy, mulčování, zadní i boční odhoz.

Reklama

Související články

Úrodná prsť z kompostéru voní lesem

Kompostér ušetří měsíce času. Přesněji řečeno, kompostér běh času urychlí. A když dodržíte správný postup, získáte z odpadu tu nejúrodnější půdu, která bude...

Stroj, bez něhož by to nešlo

Přichází večer. Vypínáte motor. Sesedáte. Během okamžiku vám hlavou proběhne uplynulý den: nejdříve bylo třeba postarat se o trávník – sekání, provzdušňování,...

Výběr článků

Načítám