Hlavní obsah

Akce: bazény ve výbavě za polovic!

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Léto je v plném proudu, ale na pořízení vlastního zahradního bazénu není vůbec pozdě. Zvlášť, když se kterýkoliv z oblíbených bazénů Azuro s plnou výbavou dá v Mountfieldu pořídit o 50 % levněji!

Foto: Mountfield

Bazény Azuro krásně zapadnou do každé zahrady. I s výbavou jsou nyní za polovic.

Článek

V nabídce máme široký sortiment bazénů Azuro v kruhovém (průměr až 6, 4 metru) i oválném provedení (délka až 9,1 metru a šířka až 4, 6 metru). Snadno si tedy vyberete přesně takový bazén , který se hodí právě do vaší zahrady. A s výbavou, která bude nejlépe vyhovovat vašim potřebám a představám o komfortním koupání,“ říká Jaroslav Pištěk z Mountfieldu.

Kompletní a cenově výhodné bazénové výbavy obsahují vše potřebné, co budete potřebovat k bezstarostnému koupání. Tedy bazén, dále výkonnou pískovou filtraci , pevné lakované schůdky nebo schůdky z nerezových trubek a skimmer. Ve výbavě De Luxe je navíc solární systém a ve výbavě Galaxy najdete výkonné tepelné čerpadlo. Tato zařízení slouží k efektivnímu ohřevu bazénové vody, takže se díky nim budete moci koupat v příjemně teplé vodě až šest měsíců v roce.

„Navíc vám bazén dopravíme až na zahradu, kde vám naše speciálně vyškolená montážní posádka bazén smontuje, zapojí technologii a uvede do provozu. O nic se tedy nemusíte starat,“ doplňuje Jaroslav Pištěk s tím, že montáž a zprovoznění bazénu netrvá víc než půl dne.

Reklama

Související články

Sedm tipů, jak vylepšit zahradu

Co vidíte, když se kritickým okem rozhlédnete po zahradě? Máte pocit, že je neútulná, přeplněná, nevýrazná nebo dokonce nudná? Zkuste si zodpovědět...

Mamutí stezkou k moderním grilům

Při archeologických výzkumech v Dolních Věstonicích a v severních Čechách byly nalezeny jamky v těsné blízkosti pravěkých ohnišť. Vědci předpokládají, že jamky...

Kamenné variace

Přírodní kámen je jen těžko nahraditelný jakýmkoli jiným průmyslově vyrobeným dlažebním či stavebním materiálem.

Výběr článků

Načítám