Hlavní obsah

Chcete bazén? Čekání na léto se nevyplatí

Novinky, Dana Novotná

Komerční článek - Toužíte po vlastním bazénu a říkáte si, že letos jej už konečně rodině pořídíte? Tak už byste neměli váhat. V zimě jsou totiž bazény nejlevnější.

Foto: Mountfield

Díky včasnému nákupu si můžete pohodu v bazénu užít už zkraje jara.

Článek

Potvrzují to například i slova Jaroslava Pištěka z Mountfieldu, společnosti, která je bazénářským lídrem na českém i slovenském trhu.

Včasný nákup bazénu, jak říká, přináší řadu výhod. „Především už na začátku nové sezony budete mít bazén plně připravený k užívání a navíc u nás můžete využít opravdu velkých zimních akčních slev,“ říká Pištěk.

Letošek je v tom výjimečný, shodují se odborníci. „Výrobci bazénů velmi potřebují i mimosezonní výrobu. A chytří prodejci tudíž od nich mohou odebrat během zimy to nejlepší zboží za velmi nízké ceny. Je to velmi výhodné, protože i díky tomu mohou svým zákazníkům nabídnout hned zkraje roku bazény s obrovskými slevami,“ vysvětluje bazénářský odborník Marek Jansa a dodává, že například ve zmíněném Mountfieldu jsou nyní nejoblíbenější zapuštěné bazény v současnosti levnější o 65 procent!

Foto: Compass

V lednu se dá krásný zapuštěný bazén pořídit o více než polovinu levněji.

Jansa však očekává, že s blížícím se začátkem sezony se budou slevy na zapuštěné bazénů měsíc po měsíci postupně snižovat. Je tedy jasné, že čím dříve zájemce o bazén přijde, tím víc ušetří.

Na trhu je pochopitelně značný výběr bazénů různých tvarů a rozměrů, ale bohužel i rozdílné kvality. Rozumné je proto vybírat u specialistů, kteří mají dobré renomé a v oboru dlouhou historii a kteří se tudíž mohou pochlubit mnoha úspěšnými realizacemi. Dobří prodejci jsou navíc schopni s výběrem nejen pomoci, ale nabídnout i řadu nadstandardních služeb. Například odbornou montáž celého bazénu, zapojení technologie a uvedení bazénu do plného provozu. Pokud si bazén koupíte například už během ledna, můžete si, jak potvrzuje i Jaroslav Pištěk, vybrat také některý z brzkých termínů montáže. A na jaře se už budete koupat ve svém.

Reklama

Související články

Zima bez bolesti a ztráty času

Fyzická únava, bolest zad a velká časová investice – že právě to jsou vaše strašidelné vzpomínky na loňskou zimu? Pak možná letos zvolíte pro boj s bílými...

Štípačky dřeva: Stroje pro ulehčení práce

Pro majitele krbů či krbových kamen je dnes štípačka dřeva v podstatě nutností. Jen málokdo si v dnešní době může dovolit trávit dlouhé hodiny a často i dny ve...

Výběr článků

Načítám