Hlavní obsah

Vánoční dárky pro milovníky zahrad? Máme chytré řešení

Novinky, Dana Novotná

Komerční článek - Lámete si hlavu, co svým blízkým darovat pod stromeček? Obchody jsou před Vánocemi plné akcí a výhodných nabídek, ale tu největší slevovou bombu v těchto dnech nabízí specialista na zahradní techniku a prodejce potřeb pro volný čas, společnost Mountfield.

Článek

Firma se po 15 letech loučí s legendární prodejní akcí Kolo štěstí a při té příležitosti roztočila kolotoč výrazných slev už před Vánocemi a nikoliv až s příchodem nového roku. Díky tomu mají zákazníci už nyní jedinečnou příležitost pořídit nápadité dárky pro milovníky zahrad se slevou až 100 %. Stále platí, že výši slevy si vytočí nakupující zcela sám a má velikou šanci si odnést zboží za zlomek ceny.

V zimním období jsou v kurzu především motorové pily, ať už hobby modely nebo poloprofesionální a profesionální stroje, dále výkonné štípačky dřeva a sněhové frézy pro pohodlný úklid bílé nadílky. Na těle i na duši zahřejí krbová kamna, která jsou řešením, jak úsporně vyhřát vaši chatu, chalupu nebo i domek.

Gril do obývacího pokoje

Pokud máte rádi příjemnou atmosféru posezení s přáteli, je vhodnou volbou na vánoční dárek třeba i gril. Jsou vám bližší klasické grily na dřevěné uhlí nebo spíše trendové plynové grily? Výrobky od belgické firmy Barbecook jsou zárukou špičkové kvality a dokonalých kulinářských zážitků při grilování. Velmi šikovný je revoluční stolní gril Amica, který můžete použít v průběhu celého roku. Díky speciální konstrukci a bambusovému uhlí s ním můžete grilovat nejen na zahradě, na terase, ale třeba i v obývacím pokoji. Dopřejte si grilování bez kouře a zápachu, gril Amica umí zázraky.

Nabídka Mountfieldu, to jsou ale především rotační sekačky a zahradní traktory. Pořídit si spolehlivého pomocníka pro údržbu zahrady třeba za polovinu ceny nebo úplně zadarmo, to už není od věci. Jako dárek potěší a zjara odvede neocenitelné služby. Propracované zahradní traktory díky přípojnému příslušenství využijete 12 měsíců v roce. Mezi rotačními sekačkami jsou cenově nejdostupnější elektrické sekačky, ale třeba zadarmo můžete mít díky Kolu štěstí i ty nejšpičkovější stroje.

Mountfield také nabízí nářadí od renomovaného finského výrobce Fiskars, radost pod stromečkem můžou udělat různé nůžky (na živý plot, na trávu, teleskopické), sekery a další drobné nářadí.

Hračky pro děti

U Mountfieldu myslí i na děti, a tak je můžete potěšit modely traktorů, kombajnů a dalších strojů od firmy Bruder, nebo třeba i houpačkou ze sortimentu zahradního nábytku.

Pokud si nejste zcela jistí, co by vašim blízkým udělalo radost, jděte na to chytře. U Mountfieldu nabízí dárkové poukazy v různých hodnotách a obdarovaný si tak následně může vybrat zboží přesně podle svých představ.

Reklama

Související články

Úklid zahrady? Ostříhat a nadrtit

Než uložíte zahradu k zimnímu spánku, je potřeba ji uklidit. Zrýt a urovnat záhony, shrabat listí a pustit se můžete i do prostřihu stromů, živých plotů či...

Zima bez bolesti a ztráty času

Fyzická únava, bolest zad a velká časová investice – že právě to jsou vaše strašidelné vzpomínky na loňskou zimu? Pak možná letos zvolíte pro boj s bílými...

Výběr článků

Načítám