Hlavní obsah

Plavte doma proti proudu

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Mnoho lidí už má na své zahradě bazén, který slouží hlavně k příjemnému osvěžení v teplých letních dnech. I přesto, že zahradní bazény nedosahují takové velikosti, jako ty plavecké, můžete si v pohodlí svého domova skvěle zaplavat. Stačí si pořídit protiproud.

Článek

Nemusíte se tak o jedinečné chvilky relaxace s nikým dělit, zlepšíte si fyzickou kondici a z novinky v bazénu budou jistě nadšené i vaše děti.

Základní výbava bazénu? Protiproud

V poslední době patří protiproud do bazénu k běžné výbavě. Většinou si jej pořizují ti, kteří chtějí v soukromí dělat něco pro své zdraví a tělo, aniž by museli navštěvovat přeplněná koupaliště. Pokud nevíte, jaký bazénový protiproud koupit, inspirujte se u prodejců, kteří se specializují právě na bazény a bazénová příslušenství.

Vyberte ten správný

Třeba společnost Mountfield nabízí okolo dvaceti typů protiproudů. Ty se dělí na zabudované a závěsné. Zabudovaný protiproud je vhodný pro zahradní bazén, které je zapuštěný do země. Jeho koupě se však doporučuje zároveň s pořízením bazénu, protože se montují do bazénové stěny. Můžete si také vybrat design přední části protiproudu. Třeba bude vašemu bazénu slušet velmi populární nerezová maska.

Druhým velmi oblíbeným typem protiproudu, který je vhodný jak pro zapuštěný, tak pro nadzemní bazén , jsou závěsné protiproudy. Můžete si vybrat z řad Aqua Jet a Badu Jet. Závěsné protiproudy lze snadno instalovat i do již postavených bazénů nejrůznějších typů. Jejich uvedení do provozu je velmi jednoduché a vy si můžete dopřát plavání jako vrcholový sportovec, kdykoliv budete mít chuť.

Výkon podle aktivity

Před koupí bazénového protiproudu byste se měli zamyslet nad tím, za jakým účelem si jej chcete pořídit. Bazénové protiproudy s průtokem do 40 m³/h, kam patří třeba závěsný protiproud Aqua Jet 35, jsou ideální pro lehké plavání nebo masáže. Svým výkonem jsou tak vhodné jsou pro všechny členy rodiny, tedy i pro děti. Silnější protiproudy s průtokem 40 m³/h a více, by měli zvolit zdatnější plavci, kteří chtějí intenzivněji zdokonalovat své plavecké schopnosti. Pokud patříte do této skupiny, pak je pro vás určený závěsný protiproud Aqua Jet 50. Oba protiproudy se mohou pochlubit zabudovanými LED diodami, které vám zpříjemní i večerní plavání.

Reklama

Výběr článků

Načítám