Hlavní obsah

Zahradní traktory nebo sekačky za zlomek ceny? Právě teď!

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Když sekání, tak jedině s prověřenými stroji, které vám značně usnadní práci. A jestliže špičkovou zahradní techniku pořídíte s výraznou slevou, je to dokonalá kombinace. Zdá se, že konec léta je pro výhodný nákup ideálním obdobím, ceny sortimentu pro údržbu trávníků a práci kolem domu míří strmě dolů.

Článek

Například Mountfield, největší tuzemský prodejce zahradní techniky, bazénů a potřeb pro volný čas, nyní nabízí na veškeré výrobky včetně novinek slevy 20 – 65 %! Za zlomek ceny si tak nyní můžete pořídit i stroje, které dlouhodobě patří k nejoblíbenějším a nejprodávanějším na domácím trhu.

V těchto dnech jsou sekačky na trávu u Mountfieldu k dostání se slevou až 38 %, a to je už pořádná úspora. Velmi oblíbený model rotační sekačky s pojezdem MTF 4820 PD BW teď stojí 9 874 Kč a za tuto cenu získáte stroj osazený spolehlivým motorem Briggs & Stratton s dostatečným výkonem (5 HP)pro práci i na svažitých a jinak členitých pozemcích. Jeho ovladatelnost usnadňují velká kola uložená na kuličkových ložiscích, díky nim sekačka snadno prostupuje i náročnějším terénem. Zákazníci u tohoto modelu oceňují i záruku dokonalého sběru. Tomu napomáhá speciální tvar šasi se širokým odhozovým tunelem a kombinovaný koš (plast/textil) o objemu 60 litrů.

Mezi majiteli českých zahrad má skvělé reference také travní sekačka s pojezdem MTF 4820 PD. „Ta zaujme zejména vynikajícím poměrem cena/výkon. Pohonná jednotka z produkce předního výrobce Briggs & Stratton má taktéž 5 HP, standardem jsou kola uložená na kuličkových ložiscích. Vyvážené užitné vlastnosti činí z této rotační sekačky velmi spolehlivého pomocníka,“ popisuje přednosti tohoto modelu specialista na sekačky a traktory ve společnosti Mountfield Tomáš Boukal.

Zahradní traktory a ridery s výraznými slevami

Za zmínku stojí také cenově zvýhodněné zahradní traktory a zahradní ridery. Tyto stroje jsou díky široké řadě přípojného příslušenství využitelné 12 měsíců v roce a odvedou neocenitelné služby. Pokud jste si stejně jako stovky dalších majitelů zahrad vyhlédli zahradní traktor XT 190 HD, zpozorněte: za tento bohatě vybavený model, který se může pochlubit motorem Briggs & Stratton o výkonu 18,5 HP, palubním počítačem s LCD displejem, automatickou převodovkou ovládanou pedály, dvounožovou plovoucí sekačkou, antiskalpovacími kolečky či přímým tunelem, který při sečení zaručuje bezproblémový sběr trávy do objemného 300litrového koše, nyní ušetříte přes 20 tisíc korun! Součástí tohoto traktoru je navíc i mulčovací sada a závěs pro připojení taženého příslušenství.

Mezi ridery, které vynikají skvělou ovladatelností a obratností v terénu, se velké oblibě těší stroj XF 140 HD. Tento zahradní rider nejenže vlastnostmi překonává špičkové sekačky, ale svým výkonem se může srovnávat i se zahradními traktory. Mezi jeho přednosti patří výkonný motor Briggs & Stratton (13,5 HP), hydrostatická převodovka, elektrický startér či objemný koš (170 litrů). Samozřejmostí je možnost mulčování. To vše nyní s téměř 30 % slevou! „Zahradní rider XF 140 HD zákazníci oceňují i pro jeho robustní konstrukci,“ podotýká Tomáš Boukal.

Slevy u Mountfieldu se však týkají i dalších výrobků. Výrazně ušetříte například i při nákupu křovinořezu, bubnové sekačky, vertikutátoru, řetězové pily, štípačky, krbových kamen, sněhové frézy, grilu, tlakové myčky, ale také bazénu a zahradního nábytku. A přestože ceny šly rapidně dolů, stále platí, že u Mountfieldu získáte k zakoupenému výrobku i řadu nadstandardních servisních služeb.

Reklama

Výběr článků

Načítám