Hlavní obsah

Seče, převáží, shrnuje nebo rozmetá. Traktor je celoroční pracant

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Patří k nejoblíbenějším strojům pro údržbu zahrady a ploch kolem domů nebo chalup. Zahradní traktory mají před ostatní technikou velký náskok díky svému výkonu a především ohromující multifunkčnosti.

Článek

Navíc pracujete v naprostém pohodlí – posadíte se do komfortní sedačky a vychutnáváte si jízdu na stroji prošpikovaném nejvyspělejšími technologiemi. A zahradní traktory díky bohatému příslušenství nezahálí v žádném ročním období.

I proto jsou tito pomocníci výstavním zbožím v sortimentu Mountfieldu, největšího tuzemského prodejce zahradní techniky, bazénů a potřeb pro volný čas. Každé z jeho 54 prodejních center nabízí ucelenou řadu 16 modelů, které patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu pořídit.

Nejkvalitnější zahradní traktory bývají vybaveny výkonnými jednoválcovými a dvouválcovými motory a svého majitele při práci doslova hýčkají. Tempomat, multifunkční displej, elektrické vysypávání koše, přímý odhozový tunel, slitinové nápravy kol, dvounožové sekací ústrojí nebo inteligentní systém nastavení výšky sečení. To je jen zlomek toho, co špičkové zahradní traktory od Mountfieldu nabízejí.

Sečení i rozlehlejších travních ploch je s těmito pomocníky spíše zábava. Díky velkému záběru žacího ústrojí je práce časově nenáročná, navíc si užijete obdiv sousedů. Traktory toho však zvládnou mnohem více, stačí si jen vybrat ze široké škály příslušenství.

S přívěsným vozíkem převezete dříví, zeminu, cihly nebo hromady listí. S příchodem jara se bude hodit i vyhrabovač staré trávy či provzdušňovač, který zbaví trávník dusivých vrstev a umožní mu se nadechnout. Drobné větvičky a zbytky posekané trávy sebereme díky čističi trávníku, který můžeme zapojit za traktor. Nerovnosti srovnáte pomocí travního válce, praktickým doplňkem je i postřikovač, který vám pomůže při hubení škůdců. V zimních měsících pak s nánosy sněhu a vrstvami ledu na chodnících a cestách zatočí nastavitelná radlice a rozmetadlo.

Špičkové stroje za příznivé ceny

Nejlepší technika od předních výrobců z Evropy a USA je nyní dostupná pro všechny. Kolo štěstí, tradiční prodejní akce Mountfieldu, přináší výrazné slevy na veškeré zboží, zahradní traktory nevyjímaje. Do 3. dubna si můžete pořídit tyto stroje třeba za polovinu ceny, a když vám bude přát štěstí, tak i úplně zadarmo.

A o které modely je největší zájem? Oblibě se těší zahradní traktor TC 12,5/98, jehož předností je poměr ceny a užitné hodnoty. Pohání jej motor o výkonu 12,5 HP a nabízí i možnost mulčování. Do jeho výbavy patří mimo jiné také elektrický startér a elektromagnetická spojka. Jeho dvounožová sekačka má záběr 98 cm a umožňuje boční odhoz. V Kole štěstí se jeho základní cena pohybuje pod 42 000 korun.

Nejžádanějším modelem je pak zahradní traktor XT 190 HD. Ten se může pochlubit například dvounožovou plovoucí sekačkou, antiskalpovacími kolečky či přímým tunelem, který při sečení zaručuje bezproblémový sběr trávy do objemného 300litrového koše. Součástí tohoto traktoru je i mulčovací záslepka a závěs tažného příslušenství. Do 3. dubna jej u Moutfieldu nabízí za necelých 85 000 korun, díky velkým slevám však může stát jen zlomek této ceny.

Pořiďte si výjimečné pomocníky, které si Češi za poslední léta zamilovali. Vždyť pro jejich variabilitu a skvělé vlastnosti je využívají i firmy, které se starají o údržbu chodníků a veřejných ploch. S výběrem vhodného stroje vám u Mountfieldu rádi poradí školení specialisté. Práce na zahradě a kolem domu vám půjde rychle od ruky a výsledek bude perfektní.

Reklama

Související články

Při nákupu pilek i pil se vyplatí uvážlivost

Na zahradě se bez pomocníků se zubatým ostřím jednoduše neobejdete. Vybavit byste se měli nejen ruční pilkou, které vám skvěle poslouží při ošetřování dřevin,...

Štípání dřeva už není úmorná dřina

Zpracovat větší množství palivového dřeva můžete i bez dřiny, litrů potu a bolavých zad. Nevěříte? Potom jste ještě neviděli při práci hydraulickou štípačku na...

Výběr článků

Načítám