Hlavní obsah

Kolo štěstí končí, máte poslední šanci ušetřit tisíce

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Den D se nezadržitelně blíží. Už v pondělí 28. února se s definitivní platností uzavře největší povánoční prodejní akce letošního roku – Kolo štěstí s velkými slevami a každodenním losováním o vozy Volvo V70.

Článek

Poslední únorový den tak udělá tlustou čáru za výjimečnými cenami, o které se postaraly slevy 30, 15, 70, 14, 16, 50, 20, 12, 80 a 100%. Na výhodné pořízení všech výrobků včetně novinek roku 2011 tedy máte už jen pár dní.

Tisíce korun ještě můžete ušetřit při nákupu zahradních traktorů, sekaček, křovinořezů, motorových pil, zahradního nábytku, ale i štípaček, plotových nůžek nebo grilů.

Skvěle si vedou traktory, sekačky i motorové pily

Proto není divu, že některé výrobky jdou doslova na dračku. Velké oblibě se v Kole štěstí těší například traktory XX 220 HDE a XT 190 HD. Ty tvoří bezmála třetinu všech prodaných traktorů – celkem si je v lednu pořídilo 954 nakupujících.

Výborných výsledků podle očekávání dosahuje i sekačka MTF 4820 PD. Tento benzinový model se na prodejích sekaček v Kole štěstí podílí 15,3%. A skvěle si vedou také křovinořezy, především model BC 420 T, kterého se jen za leden prodalo 640 kusů.

Stranou nezůstávají ani pomocníci na zpracování dřeva. Jedničkou mezi pilami je vůbec nejprodávanější model na českém trhu – Oleo-Mac OM 952. V prvním měsíci tradiční prodejní akce si ho pořídilo 738 zákazníků.

Stále můžete vyhrát luxusní volvo

Nákupem v kterékoliv z 54 prodejen Mountfieldu navíc nejen ušetříte, ale získáte i šanci na výhru jednoho z luxusních rodinných vozů Volvo V70. Čas však máte už jen do 28. února! Definitivní tečku za Kolem štěstí pak udělá slavnostní předávání všech 116 automobilů volvo šťastným výhercům - 58 z České republiky a stejnému počtu ze Slovenska.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám