Hlavní obsah

Radost zahrádkářům můžete udělat i na Štědrý den

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mají vaši blízcí či přátelé zahradu? Vybírání dárku pod stromeček pak pro vás může být mnohem jednodušší a ještě zábavnější. Na Štědrý den můžete udělat radost nejen tradiční kosmetikou, oblečením nebo knihou, ale i vybavením pro dům a zahradu.

Článek

Jedním z dárků, který by mohli vaši blízcí opravdu ocenit, je souprava nářadí. Součástí soupravy jsou dvě násady, na které můžete nasadit hned několik různých nástavců. Ze zahradních hrábí na listí tak velmi rychle vytvoříte například pilku, koště, nůž na spáry nebo třeba lopatku. A dalších nástavců je celá řada. Takovou soupravu nářadí najdete v obchodech se zahradní technikou.

Oblíbeným dárkem pod vánoční stromeček jsou také ergonomicky tvarované sekery a sekerky, které patří do výbavy každého zahrádkáře. Jestliže je navíc darujete i s praktickým pouzdrem, které usnadňuje jejich přenášení a skladování, svého blízkého určitě potěšíte.

I další drobné praktické dárky v podobě zahradních nůžek na prostřihávání stromů a keřů nůžek na trávu, na větve nebo na živý plot jsou u vánočního stromečku zárukou spokojeného úsměvu vašich blízkých.

Možná potěšíte i praktickým dárkem vhodným pro začišťování míst pod okrasnými keři a u kmenů stromů. Elektrické strunové sekačky jsou lehké, finančně dostupné pro každého a snadno se obsluhují. Výborně upravují takové plochy, kam se s rotační sekačkou dostanete jen těžko. Pro ty, kteří nemají přístup k elektrické energii, nebo jim vadí přívodní kabel, je vhodná akumulátorová strunová sekačka.

Dárkem šitým na míru pro ty, kteří rádi grilují, může být malý moderní stolní gril. Na něm je možné bez kouře a zápachu grilovat přímo uvnitř bytu či domu. Díky němu tak vaši blízcí mohou grilovat i v těch největších mrazech v kuchyni či v obývacím pokoji.

Reklama

Výběr článků

Načítám