Hlavní obsah

Grilovačka v obýváku

Novinky, Patrik Janda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahradní gril, ať už máme klasický na dřevěné uhlí nebo v posledních letech stále oblíbenější gril na propan butan, jsme už většinou očistili a uložili do garáže či zahradního domku. A říkáme si, že na pochoutky připravované pod širým nebem si budeme muset nechat zajít chuť až do příštího jara. Ale musí to tak skutečně být?

Článek

Určitě ne. Protože i u nás už je možné pořídit si přenosný stolní gril, na němž lze grilovat nejen na zahradě či terase. Ale také doma v kuchyni, v obýváku nebo na balkoně. Nezávisle na tom, zda venku prší mrzne nebo zuří vánice. Jinými slovy ony oblíbené pochoutky si člověk může dopřát klidně i o vánočních svátcích nebo na Silvestra v teple a pohodlí svého domova. Ano, je to tak.

V těchto stolních grilech se totiž topí zvláštním dřevěným uhlím z bambusového dřeva. A jako podpalovač v něm slouží speciální gel, který brání tvorbě kouře. Zní to skoro neuvěřitelně, ale je to tak.

Výjimečnost těchto stolních grilů spočívá právě v tom, že jde vůbec o první grily, na nichž se oblíbené pochoutky z masa či zeleniny dají připravit bez nepříjemného kouře a zápachu. Jediné, co doma společně s rodinou či pozvanými přáteli lze ucítit, je libá vůně připravovaných pokrmů.

Reklama

Související články

Grilovací novinky aneb než masíčko zavoní

Počasí přeje posezení pod širým nebem a při tom „luftování“ vytráví. A nemusíte mít právě jen dovolenou, abyste dostali neodbytnou chuť na nějaké to voňavé...

Výběr článků

Načítám