Hlavní obsah

Valentýnská večeře u grilu? A v obýváku k tomu?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Chybí vám v této roční době letní grilování na zahradě? Ta lahodná vůně a chuť masíčka, zeleniny, ryb? Snadná pomoc.

Článek

Jako na zavolanou se totiž objevila novinka – přenosný stolní gril Amica. „Jeho výjimečnost spočívá v tom, že jde vůbec o první gril pracující bez kouře a zápachu. Můžete jej tedy používat kdekoliv. Nejen venku, v zimní zahradě nebo klidně i v obýváku,“ upozorňuje Michal Pobežal z Mountfieldu, který unikátní gril právě uvedl na český trh.

Zahradní grily totiž jako palivo používají obyčejné dřevěné uhlí a jako podpalovač například noviny. Přenosné grily jako palivo používají speciální brikety dřevěného uhlí s bambusovým základem a jako podpalovač slouží pro tento účel zvlášť vyvinutý gel, který účinně brání tvorbě kouře.

Gril AMICA se okamžitě stane vítaným i velmi elegantním společníkem při různých rodinných sešlostech, při posezení s přáteli, i jen tak ve dvou. S grilem Amica se každý stane šéfkuchařem, protože si může sám ugrilovat svůj kousek podle své chuti.

A náš tip? Co třeba pozvat svého milovaného partnera či partnerku k takovému bytovému grilu už na Valentýna? Neutrácet za drahé restaurace a pochutnat si na grilovaných pochoutkách v pohodlí domova? Top stojí za úvahu. Už proto, že i grily Amica zařadil Mountfield na své Kolo štěstí. Takže je můžete nyní pořídit už za 1.998,- Kč, ale s výraznou slevou ještě levněji nebo dokonce zadarmo. Do Valentýna se nákup dá ještě stihnout…

Reklama

Výběr článků

Načítám