Hlavní obsah

Kdy pro zahradní techniku nebo bazén? Právě teď!

Novinky, Mountfield

Komerční článek - Na to, že po Novém roce jde drtivá většina prodejců razantně dolů s cenami, jsme si zvykli. A také toho náležitě využíváme, když s nákupy elektroniky, oděvů nebo lyží čekáme až po vánocích. Ale že by šel někdo teď v zimě kupovat třeba zahradní techniku nebo dokonce bazén? To může mnohým připadat naprosto nelogické…

Článek

Kolo štěstí nemá v Evropě obdobu

Už tradičně má v lednu ve všech svých 54 obchodních centrech plno největší prodejce zahradní techniky a bazénů Mountfield. Není divu, vždyť jeho marketingová akce v podobě Kola štěstí je zcela unikátní i v celoevropském měřítku. Výše slev, které jeho prostřednictvím zákazník získá, totiž dosahuje dokonce až neuvěřitelných 100%. V takovém případě dostává zákazník své zboží zadarmo, což se opravdu jen tak nevidí. Ale ani další slevy například ve výši 30%, 50% nebo třeba 80% určitě nejsou k zahození. Zcela unikátní je i fakt, že výši slevy si kupující určuje sám.

Slevu má každý a na všechno

Právě to je zřejmě na zmíněné marketingové akci nejzajímavější. „Vycházíme z toho, že český člověk je hravý,“ vysvětluje úspěch Kola štěstí obchodní ředitel Mountfieldu Aleš Pernička. „Pokud někdo nabídne například plošnou slevu ve výši 10%, určitě to zákazníka nezaujme tak, jako šance získat vlastním přičiněním slevu daleko větší. Princip je jednoduchý. Každý, kdo si u nás koupí a zaplatí zboží, přijde ke Kolu štěstí. To je rozděleno na políčka s různě velkými slevami. Kolo roztočí a na kterém políčku se potom zastaví prst Bédy Trávníčka, takovou slevu získá a dostanete ihned na ruku v hotovosti zpět. Je třeba také říct, že Kole štěstí není políčko s nulou, takže slevu získá opravdu každý. Ta nejmenší začíná na 12%, ale zákazníci si daleko častěji vytáčejí slevy mnohem větší. A že si vytočí 80% nebo 100% slevu třeba na zahradní traktor nebo rodinný bazén, to není rozhodně nic výjimečného,“ vysvětluje Pernička.

Předsezonní slevy budou i tentokrát příležitostí k velmi výhodným nákupům. foto: Mountfield

Zajímavá je na této marketingové akci i další skutečnost. Většina prodejců dává obvykle slevy na zboží, které jim zavazí ve skladech, do nichž už potřebují navézt sortiment pro další sezonu. Mountfield ale na své Kolo štěstí zařazuje kompletní sortiment včetně absolutních novinek. Velké slevy tak lze získat například na veškeré stroje na sečení, zahradní traktory, kultivátory, motorové pily, ale také na zahradní nábytek, sněhové frézy, grily i na rodinné bazény.

Ve hře je také 57 aut zadarmo

Zákazníky však do prodejen Mountfieldu neláká jen možnost vytočit si na Kole štěstí velké, až 100% slevy. Už čtvrtým rokem rozdává tento prodejce desítky zbrusu nových komfortních automobilů. Ani rok 2009 není výjimkou. Po dobu trvání Kola štěstí, tedy až do 28. února, bude denně losovat jednoho ze zákazníků, který získá zbrusu nový automobil Ford C-Max. Prodejce za něj uhradí i příslušnou daň, takže auto je skutečně zcela zadarmo. Celkem jich má Mountfield připraveno 57.

Během 57 dnů trvání Kola štěstí se u Mountfieldu uskuteční 57 losování o 57 zbrusu skvěle vybavených stokoňových Fordů C-Max s klimatizací.foto: Mountfield

Největší šanci získat nové auto má pochopitelně ten, kdo přijde nakupovat co nejdříve. Pořídí-li si například bazén spolu s příslušenstvím hned 3. ledna a získá například čtyři prodejní doklady, zúčastní se všech 57 losování. Násobeno čtyřmi je to celkem 228 šancí být vylosován!

Reklama

Výběr článků

Načítám