Hlavní obsah

Tip na Vánoční dárek: Pro snadnou práci na zahradě

Novinky, Mountfield

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Nemáte ještě jasno čím obdarovat své blízké? Přinášíme Vám pár tipů, které mohou nejen potěšit, ale i pomoci při práci na vaší zahradě.

Článek

Sekačka TDL 430 TR

Pojezdové elektrické sekačky nejsou na našem trhu příliš rozšířené. Jedním ze zástupců je sekačka TDL 430 TR. Vhodná i pro větší travní plochy. Výška sečení se nastavuje v pěti polohách centrálně pohybem jediné páky. Kola jsou uložena ve valivých ložiscích. Madlo stroje je výškově polohovatelné.

Akumulátorové plotové nůžky Gardena Accu 100

Nůžky vhodné pro tvarovací střih, k přistříhávání výhonků, odstraňování křovin a keřů. Výkyvná komfortní rukojeť. Akumulátorové články jsou vyměnitelné. Ergonomické uspořádání obslužných prvků pro uvolněné držení ruky při práci a optimální rozložení hmotnosti pro manipulaci bez projevů únavy. Délka lišty 20cm.

Akumulátorové plotové nůžky Gardena Accu 100foto: Mountfield

Křovinořez Oleo –Mac Sparta 25

Křovinořezy zastupuje lehký a kompaktní typ, který je vždy připravený pečovat o Vaši zahradu. Tento křovinořez je standardně dodáván s poloautomatickou dvoustrunnou vyžínací hlavou „TAP & GO“, popruhem pro zavěšení stroje na rameno a vyžínacím ocelovým kotoučem.

Křovinořez Oleo –Mac Sparta 25foto: Mountfield

Sekera Fiskars 1250

Univerzální lehká sekera s vynikajícím designem a stabilitou pro bezpečnou práci. Topůrko z trvanlivého polyamidu vyztuženého skelnými vlákny je zakončené protiskluzným povrchem. Ostrá čepel kovaná z kvalitní finské oceli je potažená vrstvou PTFE pro zvýšení účinnosti. Unikátní tvar čepele pro bezpečnou a účinnou práci. Speciální konstrukce zajišťuje, že čepel nikdy nespadne.

Sekera Fiskars 1250foto: Mountfield

Nůžky na trávu Fiskars

Nůžky na trávu FISKARS jsou vynikající nůžky po všech stránkách. Důmyslný servo mechanismus nůžek nejen že zaručuje účinné stříhání, ale chrání také čepele před zablokováním. Nůžky jsou fantasticky lehké a velmi dobře se s nimi pracuje. N atočení čepelí je nastavitelné v rozsahu 360°

Nůžky na trávu Fiskars foto: Mountfield

Kompostovaní silo S600

Jednoduché, otevřené a snadno sestavitelné kompostovací silo, které pojme až 600 litrů biomasy.

Kompostovaní silo S600foto: Mountfield

Reklama

Výběr článků

Načítám