Hlavní obsah

Na zahradním nábytku teď ušetříte až 46%

Novinky, (ha)

Komerční článek - Na trhu s dřevěným zahradním nábytkem to vře. Jak by ne, když se právě teď dá kvalitní sestava vyrobená z hitu letošního roku – dřeva meranti, pořídit se slevou i více než 10 000 korun.

Článek

Není tedy divu, že v době, kdy sezona už vlastně končí, lidé nakupují ve velkém. A nejen zahradní nábytek, ale i zahradní techniku nebo bazény. Nebývalou nákupní horečku způsobil Mountfield, který se rozhodl vyprázdnit sklady a na veškerý sortiment dává slevu až 63%. Ušetřit se tak dají desetitisíce.

A nejde přitom o žádný výprodej starých zásob, ale o modely prodávané v letošní sezoně. Například zahradní traktor je k mání již od 24 990 korun, kvalitní motorová kosa od 2 490 korun, benzinové řetězové pily od 3 990 korun a rotační sekačky zlevnily až o 42%.

Zdaleka největší zájem je právě o zahradní nábytek ze dřeva meranti. A proč je právě meranti tak populární? „Vyznačuje se vysokou tvrdostí, nebývale dlouhou životností a především je díky červenohnědé barvě velmi atraktivní na pohled,“ vysvětluje Michal Sádecký z Mountfieldu a dodává, že stejně výhodně je možné koupit také nábytek ze švédské borovice, tropického teaku nebo eukalyptu. Uspořit se tak dá až 46% z ceny.

„V nabídce máme křesla pevná i polohovací, rozkládací i pevné stoly obdélníkového nebo oválného tvaru, servírovací stolky, lehátka, houpačky i slunečníky v různých stylech a provedeních, ze kterých si každý zákazník může vybrat sestavu přesně podle vlastních potřeba a představ,“ vypočítává Sádecký. „Nechceme nikomu diktovat, kolik si má koupit židlí nebo lehátek. A aby se zákazníkům sedělo skutečně pohodlně, mohou si u nás vybrat i ze široké škály designů komfortní polstrované polštáře,“ doplňuje Sádecký.

Někdo možná namítne, že si letos zahradní nábytek už moc neužije. Ale protože tento prodejce dává na vše 7letou záruku, není třeba se takového nákupu obávat. Vybranou sestavu navíc firma zdarma přiveze až k zákazníkovi na zahradu a sestaví. S výhodným nákupem se ovšem podle Sádeckého nevyplatí otálet. „Tato mimořádná akce potrvá jen do 30. září a kdo dřív přijde, bude mít samozřejmě lepší výběr ze širšího sortimentu.“

Reklama

Související články

Pohoda na zahradě

Komerční článek - Zatímco dříve se nám pod pojmem zahrada vybavila jen samá práce, dnes se stále více stává místem příjemného odpočinku. Záhony s bramborami...

Pergoly - okrasa zahrady

Jsou to lehké, často dřevěné konstrukce, které se vztyčují nad terasami, travnatými plochami či cestami, aby vytvořili pocit soukromí.

Kdy pro zahradní techniku? Teď v září!

Komerční článek - Sekačka, traktůrek, řetězová pila a další technika stejně jako třeba bazény, jízdní kola nebo zahradní nábytek se snad ještě nikdy se nedaly...

Výběr článků

Načítám