Hlavní obsah

V bazénu proti proudu

Novinky, Mountfield

Komerční článek - S velkým ohlasem se v těchto dnech setkává akce s názvem „Plavte s námi proti proudu“. Tato zajímavá akce spočívá v tom, že k zakoupenému zapuštěnému bazénu dostane každý zákazník zadarmo i plavecký protiproud. Tím chce Mountfield podpořit zájem všech, kdo chtějí svůj nový bazén využít i na plavání.

Článek

„Protiproud je speciální zařízení, zabudované do stěny bazénu, které díky silnému čerpadlu umožní pořádně si zaplavat i v menším bazénu. Je to podobné, jako když plavete proti silnému proudu v řece. Rozdíl je v tom, že v bazénu si sílu tohoto proudu můžete podle potřeby regulovat,“ vysvětluje Roman Marek z Mountfieldu.

Navíc si můžete vybrat z několika modelů s rozdílnými stupni výkonu. Tím se protiproud stává vhodným zařízením pro všechny, tedy jak pro plavce začátečníky, děti, tak i pro rekreační plavce. „Modely se nejsilnějším výkonem dají zabrat i zdatným plavcům,“ dodává Roman Marek.

Jejich obliba rychle roste

Protiproudy jsou teď zkrátka v módě. Ještě před pár lety si je lidé pořizovali jen výjimečně, ale časy se rychle mění a technologický pokrok jde nezadržitelně kupředu. Dle nedávného rychlého průzkumu trhu jsme zjistili, že téměř 60% z těch, kdo si v současnosti pořizují zapuštěný bazén na svoji zahradu, si jej kupuje již s protiproudem.

„Je možno jím vybavit opravdu každý nový nebo dokonce již i dokončený zapuštěný bazén. Lze totiž vybírat jak z protiproudů, které se u nového bazénu zabudují přímo do stěny, tak i z protiproudů tzv. závěsných, které lze namontovat na stěnu již hotového bazénu,“ doplňuje Roman Marek z Mountfieldu a dodává, že ta první možnost je pro každého určitě výhodnější. Jednak z hlediska ceny, ale i proto, že tělo protiproudu, které je umístěné vně za stěnou bazénu, v něm nezabírá žádné místo.

Víc než jen dvě tři tempa

Bazén dostává s protiproudem úplně nový rozměr. Díky němu můžete plavat dlouhé minuty i v malých bazénech, ve kterých byste normálně udělali maximálně tak dvě tři tempa. Když máte v bazénu protiproud, stačí Vám, když má bazén minimální délku odpovídající zhruba 2,5 až 3 násobku výšky dospělého člověka. Protiproud však není skvělou věcí jen na plavání. Lze jej využít i jako vodní masáž a spoustu radosti a skotačení si s ním užijí především děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám