Hlavní obsah

Bazén Fort Wayne - favorit pro letošní léto

Komerční článek

Komerční článek - Vžijte se do představy, že venku vládnou úmorná vedra, rtuť teploměru se blíží ke čtyřicítce a vy přemýšlíte, kam vyrazíte s rodinou k vodě. S vědomím, že na koupališti je hlava na hlavě a rybníky jsou plné řas a sinic, se ale raději koupání a vodních radovánek vzdáte.

Článek

Proč ale nepatřit k těm desetitisícům, kteří si již svůj vlastní bazén pořídili a horké léto si užívají v krásně čisté vodě a v soukromí své zahrady? Je už nejvyšší čas to změnit...

Dotace z MAVB pro české zákazníky

Americký výrobce bazénů Fort Wayne patří ke třem největším výrobcům zapuštěných bazénů na světě. Na českém trhu působí díky spolupráci s firmou Mountfield již více než 10 let a v prodeji bazénů patří na našem trhu k těm nejúspěšnějším.

„Ano, bazény Fort Wayne patří dlouhodobě k nejprodávanějším bazénům a jejich popularita u zákazníků z roku na rok stále roste. Navíc v současné době je lze pořídit za jedinečných cenových podmínek“, říká Peter Pikna obchodní manažer Mountfieldu, a vysvětluje, že díky úspěšnému jednání s Mezinárodní asociací výrobců bazénů (MAVB) je společnost Mountfield jednou z firem v ČR, která může čerpat z fondu této asociace mimořádné finanční prostředky na podporu prodeje rodinných bazénů.

„Tuto dotaci lze získat na všechny typy kopaných bazénů z našeho sortimentu, tedy nejen na bazény Fort Wayne, ale také na bazény Compass, Calypso nebo Ibiza a navíc i na bazénové zastřešení“, dodává Peter Pikna.

Bazén Riviéra - široké schodiště pro bezpečný vstup do vody i pro příjemné posezenífoto: Mountfield

Každý si vybere

Proč nejen ve světě, ale i u nás se těší bazény Fort Wayne takové oblibě? „Jsou opravdu kvalitní a esteticky dotažené do posledního detailu. Jsou nabízeny ve více než 50 tvarech a velikostech a na přání zákazníka můžeme navrhnout i atypické řešení bazénu,“ vysvětluje Peter Pikna a dodává, že bazény Fort Wayne představují ideální typ především pro rodiny s dětmi.

Mají totiž široké vstupní schodiště a dvojúrovňové řešení dna s mělčinou pro děti a s hlubší částí pro potápění a bezpečné skákání do vody. Díky kvalitním materiálům všech komponentů poskytuje Mountfield na konstrukci bazénu prodlouženou záruku v délce 30 let.

Zákazník designérem

„Ze široké nabídky barev a vzorů vnitřní bazénové stěny si vyberou i ti nejnáročnější. Mohou si zahrát na designéra a vtisknout svému bazénu punc originálu,“ říká Peter Pikna a dodává, že až se vybraný vzor a barva po několika letech okoukají, vnitřní bazénová fólie se dá vyměnit za jinou a zákazník tak bude mít zase „nový“ bazén.

Nejčastější vzory fóliífoto: Mountfield

Kde, kdy a jak?

S nabídkou bazénů Mountfield je možné se seznámit jak na internetu, tak i ve všech 53 firemních prodejních centrech. Najdete v nich vystavené bazény v plném provozu a s odborníky můžete konzultovat všechny své představy. A třeba i v sobotu a neděli. Na přání přijedou bazénoví specialisté i za Vámi.

Výhody bazénů Fort Wayne:
• výběr z mnoha různých tvarů a velikostí• možnost navržení atypických rozměrů podle přání zákazníka• dvojúrovňové dno s mělčinou a postupně se svažující hlubší částí• široké schodiště pro bezpečný vstup do vody i pro příjemné posezení• bazénová stěna v různých barvách a s výběrem dlaždicového vzoru• možnost pozdější obměny barvy i vzoru bazénové stěny• možnost zabudování plaveckého protiproudu a systému ohřevu• prodloužené záruky na bazén až 30 let

Reklama

Výběr článků

Načítám