Hlavní obsah

Zářící postel pro milovníky netradičního designu připomíná létající talíř i rozbřesk slunce

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Návrhář Ewan Robertson navrhl zajímavý design postele, která dovede navodit pocit, že jsme se probudili právě za svítání. Znáte to, vstávat za tmy je mnohem těžší, proto tato postel může být vysvobozením pro ty, kteří milují ranní slunce. Světelný zdroj je umístěn pod postelí a jak se paprsky lámou, vytváří se podle Robertsona v místnosti "delikátní atmosféra".

Článek

Postel s názvem názvem "Beam bed" - paprsková postel je poměrně robustní, ale návrhář se nechal inspirovat prostou krásou slunce a světelných paprsků, které se rozbíhají po celé místnosti. Pokud je interiér s takovou postelí ještě doplněn o textilní dekorace ve žluté barvě, je jasné, že člověka nabije optimismem.

Děti se už nemusí bát, že je pod postelí bubák

Ti, kdo na posteli měli to potěšení ležet říkají, že si připadají jako nadpřirozené bytosti a popisují dojem, že se s nimi netradiční postel co chvíli vznese. Měli ale pocit bezpečí, jistotu, že pod postelí "není žádný bubák". Takový model postele se tedy do budoucna hodí i pro děti, které se večer před usnutím bojí tmy.

.: Postel je vyrobena z lakovaného dřeva a její rozměry jsou 160 x 200 x 27 cm. Svými paprsky prozáří celý pokoj.foto: Lagostudio

Jednoduchý nápad, jakým umístění světelného zdroje pod postel bezpochyby je dovede kompletně změnit atmosféru ložnice. Koncept této postele je velmi jednoduchý, ale efektivní a dovede z netradiční ložnice vytvořit opravdu nevšední interiér, a to jen díky osvětlení.

Světelný efekt zmírní problémy s přechodem času

Ewan Robertson říká, že díky této posteli budete vstávat mnohem snadněji. Vstávat za tmy asi baví málokoho, a tak si stačí aktivovat svítání a efekt rozbřesku je tady a pomůže usnout třeba lidem, kteří mají problémy s přechodem času.

Reklama

Související témata:

Související články

Liga na ochranu matrace

Když už člověk investuje do matrace, na kterou někteří výrobci poskytují záruku až 25 let, tak by si měl rozmyslet, jak se o ní hodlá starat. Je to podobné,...

Výběr článků

Načítám