Hlavní obsah

Z hracích kostek postavili plně vybavenou kuchyň s tekoucí vodou

Novinky, tnk

Zábavná kuchyňka vznikla v karavanu z lega, na kterém se pracovalo tři měsíce. Složen je z více než 215 158 kusů kostiček. Uvnitř nechybí tekoucí voda a fungující elektřina. Na kuchyňku navazuje i jídelní koutek.

Foto: Profimedia.cz

Dospělí si vyhráli i s detaily a vytvořili napodobeniny běžných kuchyňských spotřebičů.

Článek

Kuchyňka ze skládacích kostek je zábavnou kuriozitou a není divu, že se zapsala i do Guinnessovy knihy rekordů. Je inspirací pro děti i dospělé, kteří se rádi baví a do interiéru umisťují i netradiční prvky vlastní výroby.

Na hravém příbytku pracovala celá řada lidí, kteří měli celkem přesně stanovený plán. Profesionální stavitelé vytvořili objekt vysoký 2,2 metru a 3,6 metru dlouhý. Má dokonce i elektrická světla a zdánlivě si tak kvalitativně nezadá s klasickými karavany.

Foto: Profimedia.cz

Kuchyňka se skrývá v malém obytném karavanu z oblíbených herních kostiček.

Karavan vznikl v životní velikosti a je možné si v něm připomenout dětský přístup k bydlení. Model je dodáván s lednicí, zařízením pro vaření, postelí a posezením, a dokonce i s dekoracemi typu zubní kartáčky nebo pánve.

Cílem tvůrců bylo, aby byl karavan plně funkční. Je tak možné s ním vyrazit na cestu.

Foto: Profimedia.cz

V lednici jsou dekorace v podobě potravin z lega.

Interiér byl vyzdoben množstvím předmětů z kostek, které byste našli i ve skutečném karavanu.

„Každý, kdo karavan viděl, byl překvapen úrovní detailů a unesen tím, jak neuvěřitelně je interiér podobný skutečné předloze,” uvedl James Bissett, ředitel marketingové kampaně veletrhu karavanů.

Foto: Profimedia.cz

U malého jídelního stolu nechybí květina.

Karavan byl představen na akci Motorhome & Caravan Show 2015 v anglickém Birminghamu. Objekt vznikl na oslavu 130. výročí vzniku klasických rekreačních karavanů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám