Hlavní obsah

Vyzkoušejte doplňkový nábytek a dekorace z papíru

Právo, Sylva Svobodová

Lehký, skládací, barevný, kreativní, a dokonce i pratelný! Takový je papír, který v interiéru poslouží jako doplňkový nábytek či dekorace. Kdo si ho pořídí, má doma originální a snadno recyklovatelný kousek. Nápaditý diář, stolička, stínítko, lampa i hračka pro děti - tím vším může papír být.

Foto: Uashmama (3x)

Papírové stínidlo v přírodních barvách lze dát na skleničky. V případě znečištění stínidlo jemně umyjete ve vlažné vodě, cena 358 Kč.

Článek
Foto: Uashmama

Papírová lampa nabízí čistý a jednoduchý design, prodává se ve dvou velikostech šířka 13/23 cm, délka 13/ 23 cm. Cena 1840 Kč.

Foto: Fler

Máte rádi tvořivé dárky? Masožravou květinu si musíte nejdříve složit a slepit podle jednoduchého návodu. Odměnou je designový papírový doplněk, cena 388 Kč.

Foto: Cartoncajon

Papírový noční stolek je z unikátního tzv. znělého kartonu, který je lehký a zároveň velmi pevný. Je skládací, dá se snadno přenést a vzít kamkoliv.

Foto: Uashmama

Elegantní pratelný papírový sáček originálně a spolehlivě obalí květináč s miskou a zeleným kaktusem. Cena od 230 Kč.

Foto: Fler

Ekologický automobil s nákladním prostorem pro malá autíčka tvoří několik vrstev vlnité lepenky a bočního bílého kartonu. Až doslouží, poputuje do sběru. Cena 1300 Kč.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám