Hlavní obsah

Stavby s vůní dřeva se těší na nové studentské práce

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlepšit šance studentů na dobré zaměstnání po dostudování a naopak představit nadané studenty oboru architektury a stavebnictví má za úkol soutěž nazvaná Stavby s vůní dřeva, kterou pořádá Nadace dřevo pro život. Do letošního pátého ročníku mají studenti možnost se hlásit až do 30. června.

Foto: Stavby s vůní dřeva

Vítězné práce loňského ročníku

Článek

Studenti mohou přihlásit jakoukoli svou práci vytvořenou v době studia (ročníkovou, bakalářskou či diplomovou atd.), a to do dvou kategorií - Návrhy dřevěných konstrukcí a Návrhy dřevěných staveb.

Fantazii se meze nekladou, je ale třeba, aby se přihlašované návrhy vztahovaly k tématu letošního ročníku soutěže, které zní “Dřevo je cesta”. Soutěžní podmínky a veškeré další informace zájemci naleznou na stránkách pořádající nadace.

V první kategorii budou odměněni vítězové na prvním a druhém místě, ve druhé pořadatelé přichystali odměnu pro vítěze. Kromě ocenění v rámci vytyčených kategorií mohou přihlášené návrhy také získat cenu veřejnosti Stora Enso a cenu Kronospan. Dvě poslední ocenění udělí firmy, které společně se státním podnikem Lesy České republiky připravily odměny pro vítěze. Jejich celková výše činí 230 tisíc korun.

Veřejnost může o nejlepší stavbě rozhodnout například na facebookových stránkách soutěže, a to v termínu od 10. 7. do 3. 9. 2017, výsledky soutěže budou slavnostně vyhlášeny 14. 9. letošního roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám