Hlavní obsah

Silvestrovská párty může být pořádný mejdan díky speciálním efektům

Novinky, tnk

Světelné pásky po stěnách, svítící sklenice, lávové lampy a speciální efekty udělají z vašeho domova ideální prostředí pro silvestrovský večírek ve velkém stylu. Pokud jste letos hostitelem novoroční oslavy, máme pro vás tipy na vychytávky, s nimiž na vaši párty jen tak někdo nezapomene.

Článek

Základem skvělé silvestrovské párty je osvětlení. Mělo by být dost tlumené, ale prostor by měl přitom být dostatečně tmavý na to, aby vynikly světelné efekty a dost světlý na to, abyste byli schopní najít sirky a zapálit prskavky.

Stojí za to se zamyslet nad dispozičním řešením prostoru, pozornosti nesmí ujít schody a jiná problematická místa, která je třeba výrazně označit. Skvělými pomocníky, kteří je zároveň velmi efektní, jsou LED-diodové pásky, můžete jimi osvětlit místa, s kterými by mohl mít váš host po pár skleničkách problém.

Na silvestrovskou párty nezapomeňte nakoupit pořádné množství prskavek. Jsou relativně bezpečné a tak si můžete být jisti, že večírek nezkazí žádné zranění. Zavěste je na zábradlí, na prázdný věšák, za okna a pro větší efekt zvolte ty delší, které mají cca 40 cm, ty nejdelší mají dokonce 90 cm. Zajímavé jsou prskavky práskací nebo nevšedních tvarů - hvězdice nebo ve tvaru číslic nadcházejícího roku, můžete je zapíchnout třeba do květináčů a zapálit přesně o půlnoci.

.: Speciální tvary a nevšední velikosti prskavek upoutají pozornost. foto: Durtep, novinky.cz

.: Na osvětlených schodech nikdo nezakopne a interiér dostane díky páskám novou podobu.foto: Light tape

.: Tato téměř klasická svítidla připomínají svou lehkostí a tvarem balónky.foto: Eurolux/Lucis

Na silvestrovské párty perfektně upotřebíte všechno, co vám zbylo z narozeninových oslav právě uplynulého roku - balónky, svíčky, lampióny, girlandy, to všechno se bude skvěle hodit. Zabodujete také se svítidly, která vypadají jako balónky. Magičnost dodají zvláštní lampy, zkuste třeba moderní lávové lampy nebo lampy ze solných krystalů.

Nebojte se výstřednosti

Na správné párty nesmí chybět hudba. Vžijte se do role DJů a roztančete hosty speciálními efekty, které znají z diskoték a klubů. Naplňte pokoj mlhou ze speciálního mlhovače, spusťte stroboskop a na strop zavěste klasiku všech tanečních parketů - světelnou diskokouli.

Nebojte se na silvestrovské párty výstřednosti a jedovatých, anylinových barev. V tmavém interiéru vypadají stylově. Také fosforeskující dekorace budou vypadat stylově, pokud je nalepíte kamkoliv po stěnách místnosti.

Pití můžete podávat ve světélkujících sklenicích nebo klidně i v těch obyčejných se světélkujícími brčky nebo míchátky do drinků, ty budou vypadat velmi stylově s ledem, který bude světlo odrážet po celé sklenici. O těch se více dočtete zde.

Dát si na silvestrovské párty záležet se vyplatí, je to mejdan roku, na který budete s přáteli celý rok vzpomínat. Nevšední barvy a světelné jiné speciální efekty k ní rozhodně patří. .: Pohyb voskových bublin v lávové lampě má své kouzlo.foto: pigeond.net .: Míchátka do koktejlů, svítící brčka - světlo se v nich hýbe jak pijete a svítící sklenice na šampaňské v barvě umělé růžové.foto: event lights, Obchůdek U Skřítka .: Můžete si i nechat udělat u vás doma fosforeskující výmalbu, která je vidět jen ve tmě.foto: SpaceStarArt

.: Přístroj na tvorbu mlhy vaší party pozvedne na ještě lepší úroveň. Foto: American DJ

.: Přátele pobavíte i překvapíte přístrojem na tvorbu bublinek jako z bublifuku. Foto: Stritex

.: Náročnější na techniku bude zajímat stroboskop, který každou párty promění v disko parket. Archiv firmy Showtec

.: Disko koule odrážející světlo vytvoří parádní atmosféru. Foto: Evron

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám