Hlavní obsah

Servírování šampaňského se může s nápaditými pomůckami proměnit v show

Novinky, tnk

Silvestrovská oslava příchodu nového roku by měla být nejvýznamnější a nejzábavnější událostí roku. I servírování typického slavnostního drinku můžete zpestřit použitím stylových pomocníků. Pokud šampaňské naservírujete z klobouku nebo z chobotnice, bude váš večírek nezapomenutelnou událostí, na kterou budou vaši bližní dlouho vzpomínat.

Foto: Drinkstuff (2x), Annabel James (2x)

Servírujte šampaňské v postroji inspirovaném zbraní nebo v klobouku. Silvestrovská párty pak bude nezapomenutelnou akcí.

Článek

Nápaditým kouskem je tvořítko na led na výrobu chladící nádoby na šampaňské. V ní můžete nechat zamrazit i libovolné ovoce nebo i konfety a zpestřit tak servírování. Roztátého ledu se nemusíte obávat, bude stékat do spodní nádoby, ve které je dostatek prostoru.

Foto: Cool Gift

Ledová nádoba se zmrzlým ovocem zpestří slavnostní tabuli.

Pokud čekáte velkou společnost, zkuste drinky servírovat všechny najednou. Vyhnete se tak nutnosti obsluhovat každého hosta jednotlivě. Velké množství sklenic se šampaňským bude navíc působit hodně efektně a hosty naláká ke konzumaci.

Drinky pro větší společnost servírujte z pyramidy nabo ze speciálního tácu na sklenice.

Pokud chcete trávit Silvestra na terase nebo na zahradě, pak oceníte chladicí nádobu s LED osvětlením. Ta poslouží i jako orientační bod, hosté si tak budou moci nalít šampaňské a zároveň nerušeně sledovat ohňostroje v jinak temném prostředí.

Foto: Ksl living, Prezzybox.com

Efektním zpestřením bude podsvícená servírovací nádoba nebo sklenice, které jsou odlité ve skleněném tubusu.

Milovníci uměleckých kousků mohou vsadit na servírování z nádoby ukotvené v chapadlech kovové chobotnice. Tato servírovací mísa připomene umělecké kousky v secesním stylu. Právě pro tento styl byla typická inspirace rostlinnou nebo zvířecí říší.

Foto: Annabel James

Servírování z chobotnice dodá večírku punc luxusu.

Ti, kdo chtějí servírovat ve velkém stylu, mohou také lahev šampaňského umístit do nádob inspirovaných luxusními volně stojícími vanami nebo do nádob připomínajících fontány.

Může se vám hodit na Seznamu:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám