Hlavní obsah

Přemýšlíte, čím ozvláštnit svůj domov? Investujte do sebe

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Při vylepšování svého domova můžete postupovat i podle trochu jiné filozofie, než je jen touha zkrášlovat. Nabízíme vám několik tipů na investice, které vydrží dlouhé roky a přispějí k lepšímu zdraví, náladě i třeba upevnění vztahu s partnerem. Nechte se inspirovat!

Foto: Albixon

Díky aroma a chromoterapii dosáhnete ve vířivce regenerace těla i mysli. Cena od 40 000 Kč.

Článek

Vířivá vana pro dva je investicí do pohody i zdraví. Osvědčí se v bytě, v zimní zahradě nebo venku na terase. Díky vhodně rozmístěným tryskám prokrví pokožku, uvolní svaly. Funkce jako aroma a chromoterapie (vonná a barevná lázeň) i hydromasáž poslouží k regeneraci těla.

Obstojí také při domácí rehabilitaci těch, kteří prodělali poranění kloubů, svalů nebo mají ztuhlá záda.

Společné chvíle strávené příjemným povídáním, četbou knížky či jinou relaxací zpestří horký nápoj. Je-li připraven s láskou, pak jistě nepřestaneme vnímat i hřejivé vzory na šálcích a konvici.

Posilovací přístroje a další fitness pomůcky volte s ohledem na svou kondici a nezapomeňte se přitom věnovat celému tělu. Nemusíte sázet hned na přístroje, začátečníkům prospějí procházky, skákání přes švihadlo, jóga, stepper pro posílení nohou a hýždí, balanční míče atd.

Čím vylepšit společné chvíle s partnerem

Oslavy, ale i jen příjemné večery ve dvou obohatí elegantní doplňky. Kvalitní sklenice na víno nebo luxusnější poháry a další pomůcky pro slavnostní přípitky přijdou vhod. Kolekce Boston Coloured značky Villeroy & Boch ze silnostěnného barevného křišťálu rozzáří stůl i srdce.

Úsměv na talíři v podobě smajlíků pobaví snad každého ranního mrzouta, navíc je-li podáván s úsměvem na tváři! Srdce, hvězdy nebo smajlíky není těžké připravit díky různým silikonovým pečicím formám nebo speciálním pánvičkám.

Intenzitu společných chvil trávených v ložnici je možné podpořit ložním povlečením červené barvy. Můžete si dopřát trochu luxusu, třeba kvalitní satén. Povlečení z bavlněného saténu je hebké, měkké a příjemné na dotek. V létě chladí, v zimě naopak hřeje.

Anketa

Máte ve zvyku investovat čas od času také do sebe?
Ano, děláme to pravidelně.
57,7 %
Občas, snad...
20,9 %
Nevím.
1,6 %
Asi moc ne.
11,7 %
Ne, na to nejsou čas ani peníze.
8,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1993 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Buďte styloví i v kuchyni

Ozdobou kuchaře během přípravy jídla jsou jeho pomocníci – kuchyňská zástěra, která ladí s chňapkou, stylová podložka pod hrnec a také utěrka na nádobí.

Styl s atmosférou starých továren

Syrový, ale přesto útulný. Tak by se dal stručně charakterizovat industriální styl bydlení. V posledních letech se stává populárním i u nás.

Výběr článků

Načítám