Hlavní obsah

Pořiďte si domů originální kuchyňské hodiny, nápaditosti se meze nekladou

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud si chcete pořídit kuchyňské hodiny, ale nechcete naprostou nudnou klasiku, zkuste se inspirovat vybranými designovými kousky. Pokud navíc zvolíte model s dalšími přídavnými funkcemi, můžete i v menších kuchyních ušetřit prostor. Na stěně vám pak zbude prostor třeba na poličky s kořenkami.

Foto: Yellow Octopus (3x), Balvi Gifts

Extra nápaditými kousky jsou hodiny s bramborami nebo ty z plechovky od rajčat.

Článek

Když potřebujete hodiny tematicky sladit s celou kuchyní, volte kousky, které jsou inspirovány kuchyňskými předměty. Může jít o hodiny, do kterých jsou zakomponované vařečky, příbory nebo naběračky. Prostor pak bude působit jednotným dojmem, což dodá kuchyni na stylovosti.

Foto: DaWanda, Yellow Octopus

Vtipnými kousky jsou hodiny s motivy příborů nebo kuchyňského nášiní.

Barvy hodin můžete sladit s výmalbou v kuchyni, případně můžete volit barvy i podle toho, jestli zrovna držíte dietu. Modrá barva obecně spíše potlačuje chuť k jídlu. Pokud chcete naopak někoho přimět k větší konzumaci, zvolte červenou, která bude chuť podněcovat.

Foto: Yellow Octopus

Praktickým kouskem jsou kuchyňské hodiny s minutkou.

Fandové praktických kousků možná ocení hodiny kombinované s kuchyňskou váhou. Jejich výhodou je, že jsou lehce přemístitelné.

Foto: Designbotschaft

Hodiny a váha v jednom jsou užitečným kouskem do domácností parktických žen.

Pokud chcete, aby kuchyň působila hravě a nápaditě, zkuste do ní vnést prvky s oblíbenými kuchyňskými motivy. Mohou to být třeba talíře jako základy kuchyňských hodin.

Foto: Annabel James, At Home In The Country

Oblíbeným motivem pro kuchyňské hodiny jsou slepice nebo ryby.

Ti, kdo chtějí jít s dobou a baví je trendy, si mohou do kuchyní pořídit i hodiny z trendového materiálu, kterým je letos bezpochyby měď. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám