Hlavní obsah

Nejkurióznější konferenční stolky slouží jako hra, akvárium i knihovna

Novinky, Barbora Vaníčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Místo, kde se kupí vaše časopisy, kam si odkládáte kávu, kde večeříte při oblíbeném seriálu a kam si s chutí po únavném dni natáhnete oteklé nohy... Ano, ale konferenční stolek může být zároveň nápaditým a vtipným designovým prvkem ladícím k vašemu interiéru.

Článek

Je zvláštní, že tato mnohdy celkem opomíjená část nábytku našla u proslulých i méně známých designérů takovou oblibu. A najdete skutečně neuvěřitelné kousky, například celou loď nebo odkládací plochu sloužící zároveň jako akvárium.

Milovníci techniky zase zajisté ocení stolek, který vypadá jako iPhone, desku připomínající digitální hru nebo přestavěné retro automaty, na nichž můžete hrát klasické střílečky i dětské hry.

Roztodivné jsou i materiály, od klasického masivního dřeva přes barevné časopisy, po dřevěná polínka z bělokoré břízky. Stolky navíc plní zcela nové funkce, velmi zajímavý je například kousek sloužící zároveň jako knihovna. Kam byste se také od příjemného posezení vydávali? Tvary kopírují křivky nahých žen, tvar přesýpacích hodin nebo bortící se domino.

Přes všechnu výstřednost si ale tento nábytek stále zachovává svou praktickou funkci, jen teď od svých známých častěji uslyšíte slova pochval, až jim na svoji designovou chloubu naservírujete sklenku nebo šálek.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám