Hlavní obsah

Nábytek a doplňky, které děti baví

Právo, Gisela Růžičková

Dětský pokoj by měl být inspirativní, bezpečný, spolehlivý a maximálně funkční. Záleží na tom, jaký nábytek, dekorace a doplňky vybereme.

Foto: DEVOTO

Variabilní patrové postele Topo (35 000 Kč) nabízejí prostor pro spánek, učení, hru i ukládání věcí. Navíc zaujmou hravým a účelným designem, prvotřídním zpracováním, maximálním důrazem na bezpečí dětí a dlouhou životností.

Článek

V porovnání s pořízením nového nábytku znamenají interiérové doplňky podstatně menší investici, a přesto pokojík spolehlivě promění v to pravé místo k dětským hrám. Pokoj malých dětí by měl být také hravý. Stačí se podívat třeba na dětské postele, doplňky, svítidla, židle, stoly, stoličky a další věci, které dětem zpříjemní pobyt v pokoji.

Foto: BABYPOINT

O pohodlí a bezpečí nejmenších dítek se postará jídelní židlička Sindy (1210 Kč). Má nosnost 15 kg, sama váží 4 kg, a je vhodná pro děti od 6 měsíců, kdy začínají samy sedět. Vhod přijde nastavitelný popruh pro zajištění bezpečnosti dítka nebo nožní

Foto: IKEA

Stan na hraní CIRKUSTÄLT (499 Kč) ve výrazných barvách oživí každý dětský pokoj. Má průměr 100 cm, je vysoký 120 cm a užijí si ho nejvíc děti předškolního věku.

Foto: KETTLER

Rostoucí stůl Basic Comfort (6490 Kč) garantuje zdravé sezení a správné držení těla dětí v každém věku. Deska stolu je rozdělena tak, aby vznikl prostor pro odložení věcí a přitom zůstal zachován sklon desky pro pohodlnější práci.

Foto: MALL. CZ

Stropní svítidlo je základem pro každou místnost, i pro dětský pokoj. Protože okupuje samotný střed místnosti, uděláme z něj klidně dominantu celého pokoje. Se svítidlem ve tvaru cestujícího v horkovzdušném balónu (1269 Kč) to nebude žádný problém.

Foto: DEVOTO

Domeček je z deskového ekologicky šetrného materiálu. Povrch je nalakován nezávadnou vodouředitelnou barvou ICLA kvůli snadné údržbě. Stačí jej otřít mokrým hadříkem. Výška 70 cm, šířka 50 cm, hloubka 30 cm. Cena: 6 500 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Čím zabavit děti doma

Když nemůžeme s dětmi ven kvůli špatnému počasí nebo se doléčují z nemoci, je těžké je udržet doma v klidu. Každou chvíli se zabaví jinou hrou. Naštěstí je...

Výběr článků

Načítám