Hlavní obsah

Moderní kuchyňské doplňky jsou chytré a barevné

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V kuchyni potřebujeme spoustu pomůcek, ať při vaření či stolování. Výběr doplňků na trhu je sice pestrý, ale my hledejme jenom ty, které jsou chytré, vtipné, užitečné a zároveň krásné. Budeme je totiž o to raději používat.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Blomus podložky pod horký hrnec ochrání jakoukoliv pracovní desku. Podložky jsou barevné, skládací a veselé. Rozměr modré podložky: 20x20x0,5 cm, cena 315 Kč.

Článek
Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Také vás štve klasický cedník, který v zásuvce zabírá spoustu místa? Pak určitě budete rádi za skládací, který je v rozložené poloze tenčí než prkénko. K dostání je v několika barvách. Materiál polypropylen, cena 474 Kč.

Foto: PHILIPS

Odšťavňovač z nerezové oceli lze nastavit na dvě rychlosti, zvládne vymačkat jakoukoli zeleninu či ovoce. Součástí odšťavňovače je i nálevka, umožňující přípravu šťávy přímo do sklenice bez stříkání šťávy kolem. Lze mýt v myčce. Cena 5299 Kč.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Chňapka, která se neušpiní, a tudíž se nemusí prát. To dokáže jedině chňapka z pružného silikonu, která dokonale izoluje a je snadno omyvatelná. Dvě chňapky vyjdou na 870 Kč.

Foto: BRABANTIA

Vařená vajíčka jsou oblíbeným hitem vydatných snídaní. Nemusí se nám ale povalovat po talíři. Mohou být pěkně usazená v kalíšku nebo v jednoduchém stabilním kroužku.

Foto: KRÁSNÝ DOMOV

Nadrobno nakrájenou zeleninu či houby můžeme hned sypat na pánvičku nebo do hrnce. Někdy troška upadne na pracovní desku nebo sporák. S chytrým plastovým prkénkem se nám to ale nestane. Po nakrájení ho složíme jako lopatku a máme klid.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám