Hlavní obsah

Mistrovství světa ve fotbale si díky designovým kouskům užijete ještě víc

Novinky, tnk

Probíhající velkou sportovní událost - fotbalové mistrovství světa (koná se v Rusku) - si mnoho lidí užívá v pohodlí domova. Ti, kdo chtějí podpořit atmosféru díky interiérovým doplňkům, se mohou nechat inspirovat nápaditými designovými kousky, které připomínají tento sport. Interiér se tak rázem promění v nevšední prostor.

Foto: DaWanda (3x), Monsterzeug (3x)

Fotbaloví fanoušci si díky nápaditým doplňkům mohou svůj oblíbený sport připomínat každý den.

Článek

Zážitek z interiéru začíná už v předsíni. Pokud chcete, aby měli hosté dobrý dojem z návštěvy, věnujte se i tematické výzdobě předsíně. Prim budou hrát zavěšené šály s motivy oblíbených klubů, věšáky ve tvaru hráčů i kopačky vystavené na botníku.

Foto: DaWanda

Věšáky ve tvaru hráčů oživí předsíně fotbalových fanoušlů.

Pokud chcete prostor barevně oživit, volte textilní doplňky v sytě zelené barvě. Ideální jsou módní huňaté koberce s vysokým vlasem. Motiv trávníku připomene fotbalové hřiště, zároveň dodá interiéru šťávu a šmrnc.

Foto: Inkognito, DaWanda

Fotbalové hřiště se může v interiéru objevit v podobě koberce nebo jako součást držáku na toaletní papír.

Pokud chcete interiér vyzdobit jen pro tuto speciální sportovní událost, volte kousky, které nejsou finančně nákladné a je možné je lehce z interiéru odstranit.

Místo tapet se sportovní tematikou raději volte samolepy. Ty můžete umístit na kachličky v kuchyni nebo koupelně, na stěny i nábytek.

Foto: Oakdene Designs, K&L Wall Art

Samolepy jsou výraznou dekorací, kterou ale můžete kdykoliv bez problémů odstranit.

V interiéru by rozhodně neměly chybět motivy fotbalových míčů. Můžete uplatnit nejen skutečné míče, ale i kousky, které jsou jimi inspirovány. Může jít o kulaté podsedáky, prostírání, svíčky i polštáře.

Foto: Monsterzeug, TakaTomo.de

Kousky s motivem fotbalového míče se hodí hlavně do pánských domácností.

Při úpravě interiéru pro pohodlné sledování zápasů oceníte i praktické doplňky, které slouží ke snadnému servírování drinků. Pokud čekáte větší společnost, pak se budou hodit i modulární pohovky, které umožní pohodlné usazení většího počtu hostů. [celá zpráva]

Foto: Geschenke

Držáky na lahve a chladiče jsou nedílnou součástí většiny fotbalových dýchánků pořádaných v pohodlí domova.

Fotbaloví fandové nepochybně ocení i hi-tech vychytávky, jako je třeba konferenční stolek, který kromě řady dalších funkcí slouží i jako nabíjecí stanice a chladnička. [celá zpráva]

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám