Hlavní obsah

Misky, které napovídají, co do nich patří

Novinky, tnk

Miska na jablko v podobě jablka nebo mísa na klíče ve tvaru klíčů, to jsou některé designové nápady, které mají uživatelům dát jasně najevo, k čemu je mají používat. Děti pak takové mísy naučí lépe udržovat pořádek.

Článek

Misky ve tvaru předmětů, k jejichž uložení slouží, jsou nápaditou učební pomůckou pro děti. Ty tak budou mnohem raději udržovat pořádek v bytě a uklízení se pro ně stane alternativní hrou - podobnou pexesu.

Některé mísy jsou nejen zábavnou pomůckou pro učení pro děti, ale obstojí i jako zajímavé designové dekorace do soudobého interiéru.

V minimalistickém a elegantně zařízeném interiéru rozhodně zapadnou jednobarevné mísy jednoduchých tvarů.

Hosty tvary zaujmou a pobaví. Dobrým nápadem je například mísa ve tvaru lahve na chuťovky k vínu, které na ní mají být podávány. Tvar lahve uplatníte ve společenských místnostech a hodí se i do barů a pánských pokojů. Z obyčejných lahví vznikají dokonce i působivé designové lustry.[celá zpráva]

Na olivy pak oceníte kulatou misku, která zároveň slouží i jako skrytý malý odpadkový koš.

Ladné designové linie salátové mísy zase mohou připomenout tvary listového salátu.

Designéři se při navrhování předmětů do domácnosti velmi často inspirují svým okolím. Při tvorbě sedacího nábytku pak často hledají inspiraci i ve zvířecí říši a jejich židle a křesla tak mají podobu býka nebo i mravence.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám