Hlavní obsah

Jak připravit byt na děsuplný halloweenský večírek

Novinky, Barbora Vaníčková

Halloween je sice původně americký svátek, ale dost příznivců si našel i u nás. Dne duchů, příšer a zrůdiček se „chytili“ především milovníci tematických večírků. Na těch nesmí chybět především vydlabané dýně, dekorace s netopýry, čarodějnicemi, černými kočkami a prapodivnými duchy.

Článek

Pokud se ale chcete na výzdobě do sytosti vyřádit, postavte do obýváku oprýskaný náhrobek, hosty usaďte do rakve a posviťte jim lampou, kterou v ruce svírá zombie deroucí se z podzemí. I takové dekorace už snadno opatříte. A koupit můžete i odporně opelichanou černou kočku.

Držíte-li se přece jen při zemi, nasypte brambůrky do mísy ve tvaru lebky. Stejně morbidně můžete servírovat i nápoje a hostům nabídnout stylové dekorativní ubrousky. Vynikající, a přitom levnou záležitostí jsou také balónky s tarantulemi nebo kostrami.

Děti dozajista potěší lampióny a girlandy s halloweenskými motivy, které zavěsíte od stropu, talířky s tematickou dekorací či hrníčky v podobě lebek.

Foto: Karolina Zarzycká, Novinky

Halloweenská dekorace - vydlabaná dýně

Absolutní samozřejmostí jsou i svíčky, koupit můžete klasické „hrobničky“, které nosíte na hřbitov nebo speciálně ozdobené „modely“. Pokud pustíte nějakou stylovou hudbu, na váš večírek nikdo nezapomene.

Foto: Karolina Zarzycká, Novinky

Halloweenská dekorace - nafukovací pavouk

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám