Hlavní obsah

Inspirujte se přírodou, dopřejte interiéru teplé barvy

Právo, Dana Jakešová

Podzim se začal oblékat do svých příjemných teplých barev a zemitých odstínů. Tyto odstíny dokážou v interiéru hotové divy! Prostor zútulní a přinesou do něj pohodovou odpočinkovou atmosféru.

Foto: Hornbach

Kdo by se chtěl pustit do větších změn může to zkusit s fototapetou.

Článek

Podzimní pestrá paleta barev bývá pro nás určitou odměnou za už nepříjemně studené a deštivé počasí. Daleko více času tak trávíme doma.

Kousek podzimní přírody si ale můžete přinést i do svého domova. Stačí nasbírat třeba jeřabiny, šípek či jiné rostliny a vložit je do hezké vázy. Ty vám mohou zdobit byt celou sezonu.

Umělé věnce zpestří interiér na podzim i v zimě

Tipy a trendy

Útulnou atmosféru doplní také různé svíčky a svícny, jejichž měkké světlo vytváří relaxační atmosféru. Stejně tak mohou k nepoznání změnit váš byt či dům další hezké dekorace a doplňky.

V interiéru samozřejmě vynikne i textil v podzimních tónech, které vyčarují doslova kouzelnou podívanou ve vašem pokoji. Pak už jen stačí nalít si horký čaj, popadnout rozečtenou knížku a můžete si užívat zasloužené pohody.

Interiéroví designéři se inspirují barvami jihoamerických úrodných nížin

Tipy a trendy

Anketa

Máte rádi podzim jako motiv do interiéru?
Ano, je nádherný!
76,5 %
Nevadí mi.
5,7 %
Nevím, je mi to spíš jedno.
5,7 %
Ani moc ne.
8,3 %
Ne, takový motiv v interiéru mi vadí.
3,8 %
Celkem hlasovalo 1427 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Pokoj plný fantazie pro malé nezbedy

Každý rodič jistě ví, že vybavit dětský pokoj tak, aby byly spokojené obě strany, není žádná legrace. Děti nám doslova rostou před očima a jejich vkus...

Výběr článků

Načítám