Hlavní obsah

Inspirace pro letošní zimu: interiér v béžové a moka

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se zima a interiér v bleděmodré na nás nebude působit nejpříjemněji. Rozehřeje nás nejen káva, ale i těžší, tlumenější a zemitější tóny béžové, kakaové a čokoládové nebo moka. Nechte se inspirovat tímto laděním. Výborně se k němu hodí dekorace v africkém stylu a pestré fuchsiové doplňky. Inspirace pro letošní zimu je tady.

Článek

Zařídit interiér vkusně a tak, aby byl v jednotném stylu vyžaduje velkou ukázněnost. Vybírejte si doplňky ve stejném tónu. Nemusí být přesně tentýž, stačí, když se budete držet jedné zásady a třeba vyhledávat různé odstíny hnědé, od béžové po tmavě hnědou.

.: Doplňky musí rozhodně ladit (rámeček: Kare, Polštáře: Ikea, stojan na noviny z ratanu foto: novinky.cz, Ikea, Kare, Sconto

Interiér by ale neměl působit fádně, a to se u hnědého ladění může lehce stát, nábytek pak vypadá staře a nezajímavě. Perfektní barevné oživení mu proto dodají dekorace ve fuchsiové barvě, která je velmi výrazná a svěží.

.: Hnědé tóny v ložnici s fuchsiovými dekoracemi jsou fascinující a nevšední kombinací.foto: Sconto

Pokud se rozhodnete zařídit celý byt v jednotném barevném ladění, tak si dejte záležet i na předsíni - je vizitkou vašeho bytu nebo domu.

.: Předsíň v hnědo - žlutém ladění.foto: Kare

V koupelně klidně rozestavte dřevěný nábytek ve francouzském stylu. Dejte ale pozor, aby nebyl ve stálém kontaktu s vodou a byl ošetřen lakem.

.: Inspirace do koupelny.foto: novinky.cz, Ikea

Sladěním veškerých dekorací dosáhnete kompaktního dojmu z interiéru, dejte si záležet i na dekoracích, k přírodní, hnědé barvě se nejlépe hodí ty z ekologických materiálů.

.: Bambusové prostírání z dřívek.foto: Winkler

I dekorace by měly být vybírány pečlivě, materiál volte opět přírodní, nejlépe bude působit bavlna a materiály hebké na dotek.

.: Polštáře do interiéru laděného do teplých barev patří.foto: Tchibo

Užijte si zimu v teplých tónech hnědé barvy, v kombinaci s použitím přírodních materiálů se nemusíte bát nevkusu, a za použití akcentů fuchsiové barvy docílíte originálního vyznění.

Reklama

Související témata:

Související články

Moderní jsou atypická křesla a sedačky

Od sedaček a křesel očekáváme především pohodlí. Při výběru proto nehodnotíme jen vzhled, ale i funkce, které zvyšují komfort při používání.

Výběr článků

Načítám