Hlavní obsah

Ideální domov – jednopodlažní dřevostavba podle vlastních představ

Co může být lákavějšího než vlastní bydlení vytvořené přesně podle vašich představ s naprosto bezchybnou výstavbou? Nejedná se ani o rekonstrukci, ani o bytovou jednotku, ale o montovaný rodinný dům – dřevostavbu.

Foto: www.mujdum.cz

Rodina se rozhodla pro život v jednopodlažním domě, který byl vyprojektován podle jejích vlastních představ.

Článek

Také v České republice již docházejí noví stavitelé domů k závěru, že jednodušším a především efektivnějším způsobem výstavby domu je montovaná dřevostavba. Tuto hypotézu navíc podporují skvělé technické parametry, které zabezpečují nízkoenergetický či pasivní standard domu. Pro tento trend dřevostaveb se rozhodla i rodina z Kladna, pro kterou byly rozhodující právě technické parametry a také rychlost výstavby.

Foto: www.mujdum.cz

Velmi pozoruhodným prvkem, který přiláká oko návštěvníka, jsou dřevěné obklady zvenku na fasádě, které vytváří spolu se zelenou fasádou velice příjemný nádech přírody a povznáší jej mezi rodinné domy se zajímavým designem.

Rodina se rozhodla pro život v jednopodlažním domě, který byl vyprojektován podle jejích vlastních představ. Ideálním řešením byla také volba stavby na klíč, tedy s kompletním dokončením rodinného domu, který je rovnou připravený k nastěhování.

Foto: www.mujdum.cz

Rodinný dům se skládá ze dvou pokojů, jedné ložnice, prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou, dále je pak vhodně doplněn technickou místností, koupelnou a šatnou.

Tato volba se stala dokonalým způsobem výstavby, protože se manželé nemuseli od počátku o nic starat a mohli pouze pozorovat, jak jim jejich domov roste před očima. Za pouhé tři měsíce od zahájení výstavby se nastěhovali a dnes již s radostí bydlí.

Foto: www.mujdum.cz

Půdorys

Rodinný dům se skládá ze dvou pokojů, jedné ložnice, prostorného obývacího pokoje spojeného s kuchyní a jídelnou, dále je pak vhodně doplněn technickou místností, koupelnou a šatnou. Nedílnou součástí domu se stala také garáž.

Foto: www.mujdum.cz

Velmi pozoruhodným prvkem, který přiláká oko návštěvníka, jsou dřevěné obklady zvenku na fasádě.

Velmi pozoruhodným prvkem, který přiláká oko návštěvníka, jsou dřevěné obklady zvenku, jež vytvářejí spolu se zelenou fasádou velice příjemný nádech přírody a povznášejí stavbu mezi rodinné domy se zajímavým designem. S jednotlivými detaily v exteriérech i interiérech vypomáhali rodině firemní odborníci, kteří dodali domku jednotný styl a design, ale i praktičnost.

Technické specifikace

Zastavěná plocha: 183,32 m²

Užitná plocha: 157,47 m²

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám