Hlavní obsah

Hrnečky s prostorem na muffin nebo sušenku umožní užít si teplou snídani

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte v pracovních dnech málo času na přípravu teplé snídaně, možná vás osloví návrhy hrníčků s místem pro zákusek, který se teplem z nápoje ohřívá. Designéři tím vytvořili celkem praktický kousek vhodný především do kanceláří.

Foto: Profimedia.cz, Yellow Octopus

Na přeplněném kancelářském stole poslouží hrnek i jako talířek na snídani nebo svačinu.

Článek

V dnešní uspěchané době přijdou návrhy, které v sobě spojují několik funkcí, rozhodně vhod. Jejich hlavním přínosem je, že šetří čas. Tak je tomu i v případě hrníčků sloužících k ohřevu drobného zákusku teplem unikajícím z horkého nápoje.

Foto: Profimedia.cz

Díky teplým nápojům se ohřeje i muffin nebo donut na vrchu hrnečku.

Designéři navrhli dvě varianty. První z nich má prostor na muffin nebo koláček nahoře, druhý pak vespod hrníčku. Vkusnější variantou jsou bezesporu čisté bílé hrnečky. Zábavné a žertovné kousky většinou působí kýčovitě.

Foto: Design3000.de

Vznikají i hrnky s otevřenou spodní částí na větší sušenku.

Místečko na muffiny, donuty nebo sušenky, které horký nápoj zároveň ohřeje a promění tak ranní snídani v něco speciálního, je rozhodně dobrým nápadem, který má zlepšit snídaně a svačiny uspěchaných zaměstnanců.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Zároveň tento typ hrnečků poslouží i jako podšálek a ušetří tak místo na kancelářském stole.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám