Hlavní obsah

Hitem letošního léta jsou nafukovací rakve a jednorožci, plameňáci jsou na ústupu

Novinky, tnk

Naprostým hitem fotek na sociálních sítích z minulého léta byli růžoví plameňáci. Letos je pomalu, ale jistě střídají nafukovací rakve nebo jednorožci a gumoví medvídci. Pokud chcete jít s dobou, nechte se inspirovat zahraničními trendy, které pomalu přicházejí i k nám.

Foto: Profimedia.cz

Letos je hitem nafukovací rakev, ve které se můžete nechat unášet po jezeře.

Článek

Nafukovací rakve ve výrazných barvách jsou vtipnou alternativou klasických matrací. Jejich výhodou je, že mají víko - pokud se v nich rozhodnete odpočívat, nepraží na vás slunce. Nevolte ale k relaxaci otevřené vodní plochy, kde můžete zavřeni odplout do nebezpečných míst.

Foto: Profimedia.cz, Cool Gift

Trendem jsou nejen nafukovací rakve, ale i jednorožci, kteří jsou modernější obdobou plameňáků.

V minulé sezóně letním snímkům jasně dominovali fuchsioví plameňáci v podobě obřích kruhů nebo minibarů umožňujících osvěžení chlazenými drinky přímo na vodě.

Foto: MenKind, Yellow Octopus

Nafukovací plameňáci se stali velkým hitem na sociálních sítích, objevují se i coby plovoucí bary.

Trendem jsou i nafukovací donuty, které si stejně jako skutečný americký dezert pomalu získávají oblíbence i u nás. Nápaditá jsou i křesla v podobě želé medvídků, která vznikají v mnoha barevných provedeních.

Foto: Cool Gift, Gyrofish

V kurzu jsou i nafukovací donuty nebo želé medvídci.

Všechny tyto nafukovací objekty můžete uplatnit i v zimě ve studentských a dětských pokojích, kde poslouží jako dekorace i jako hračka.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám