Hlavní obsah

Boxy, krabičky a stojánky udrží v pokoji pořádek

Právo, Sylva Svobodová

Ve studentském pokoji, kde je vše sladěné, barevné, v čistém designu, je radost pobývat. Organizéry, boxy, stojánky na tužky či různě veliké krabičky hezky vypadají a také zpřehlední pracovní stůl. S nimi nikdy nevznikne chaos.

Foto: Penshop (2x)

Produkty jsou kompatibilní: stolní organizér lze doplnit stojánkem na tužky, stolním bločkem. Vše ladí tvarem, velikostí i barvami.

Článek

Vybírejme doplňky, které lze vzájemně kombinovat, mají podobný tvar, barvu, materiál.

Foto: Ikea

Organizér jako krabička, sada 3 kusů, ideální na papír, fotografie, drobnosti. Materiál papír. Cena 249 Kč.

Foto: Bonami

Organizéry, pořadače, přihrádky na psací potřeby lze hezky sladit do barvy. Pracovní plocha potěší oko a zároveň zaručí pořádek.

Na trhu je hodně specializovaných papírových obchodů, které jsou vybaveny vtipnými a veselými pomůckami, psacími potřebami. Tak neváhejme a udělejme náš stůl veselejší!

Foto: Bonami

Multifunkční organizér, materiál plast, protiskluzová guma. Větší přihrádka vhodná na telefon, menší na hodinky, mince. Cena 639 Kč.

Foto: Bonami

Jednoduchý barevný stojánek na tužky s místem na ořezávátko, gumu, kancelářské sponky. Cena 299 Kč.

Foto: Ikea

Pořadač na časopisy Rissla má výšku 30 cm, hloubku 16 cm, šířku 31 cm. Materiál odolá slunečnímu záření, poškrábání i pokreslení. Cena 249 Kč.

Určitě si dopřejme boxy v rozmanitých velikostech, pohodlně do nich uložíme cokoliv: kresby, poznámky, šňůry na přehrávače, ale i společenskou obuv do tanečních.

Foto: Bonami

Box na dopisy, časopisy, tužky a poznámky v rustikálním provedení. Materiál MDF, sklo.

Foto: Penshop

Možnost barevných variant v kombinaci s čistým designem při vybavování pracovního koutku vždy oceníme. Barvy „sluší“ dětem, studentům i dospělým.

Foto: Ikea

Kvissle, to je praktická krabice na uspořádání kabelů od mobilů, MP3 přehrávačů, prodlužovacích šňůr. Otvor je ve víku a po stranách, krabice má zvýšené dno pro odvod horkého vzduchu od nabíječek.

Foto: Pritt

Bílé tekuté lepidlo provede dítě školním rokem. Funguje dobře na papír, karton, textil, kůži, polystyren, kov i korek. Široká stěrka umožňuje pohodlné nanášení i na větší plochy.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám