Hlavní obsah

Trendy pelíšky pro kočky připomínají oblíbené dezerty

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O tom, že jsou kočky na pohled velmi esteticky zajímavé a svým vzhledem doslova lákají k hlazení a mazlení, není pochyb. A co teprve, když si zalezou do pelíšků, které z nich dělají na pohled součást dortu, palačinky nebo rolády. Pak jsou tito zvířecí mazlíčci doslova „k sežrání“.

Foto: Profimedia.cz

Pelíšek ve tvaru palačinky zpestří domov všech milovníků koček.

Článek

Japonská firma Felissimo vyrábí originální kočičí pelíšky, které jsou inspirované světem dezertů a cukrovinek. Podle Soranews24.com je cílem, aby v nich každá kočka vypadala jako nevšední součást lákavých sladkostí.

Foto: Profimedia.cz

Kočka spící v pelíšku ve tvaru korpusu na první pohled vypadá jako dost netradiční dezert.

Lůžka vznikla díky inspiraci dezerty s ovocem. Plyšové postele vypadají stejně jako skutečná jídla, kterými jsou inspirované.

Kousky mají polstrované strany a krepové polštáře ve tvaru různého ovoce, jahod, borůvek, kiwi nebo banánů. Kousky nesou název Nyanko neboli v překladu „Koťátko“. Lůžka jsou určena jak pro kočky, tak i pro malé psy.

Pelíšek ve tvaru rolády zpestří interiéry všech milovníků netradičních designérských kousků.

Tyto kousky se nejlépe hodí do dámských a dívčích pokojů, kde budou působit jako stylová dekorace, která zpestří a oživí prostor.

Ocení je i děti, které tyto kousky bezesporu pobaví, a všichni ti, kdo milují designérské výstřelky a nevšední interiérové prvky.

Polštářky celkem věrně imitují ovoce na piškotových dortech, palačinkách a roládách.

Designéři se snažili, aby byly kousky co nejvíc realistické a věrně odpovídaly sladké kopii. To se jim rozhodně povedlo. Cena pelíšků se pohybuje v přepočtu okolo 1500 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:
Pelíšky pro kočky

Související články

Výběr článků

Načítám