Hlavní obsah

Výsledky soutěže Stavba roku budou vyhlášeny ve čtvrtek

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prestižní architektonická soutěž Stavba roku 2017, jejímž mediálním partnerem jsou i Novinky.cz, se blíží do finále a veřejnost má stále ještě možnost rozhodovat o svém favoritovi. Hlasování na webu soutěže končí 5. října. Vítěz letošního 25. ročníku bude vyhlášen téhož dne – tedy ve čtvrtek – při slavnostním ceremoniálu v pražské Betlémské kapli.

Foto: Archiv soutěže Stavba roku 2017

Soutěž Stavba roku 2017 se velice přiblížila svému finále.

Článek

V architektonické soutěži, která je určena pro veškeré stavební počiny s českou účastí, a to ať již na území Česka, nebo v zahraničí se letos utkalo 52 realizovaných projektů různorodého charakteru.

Investoři i realizátoři přihlašovali dopravní či vodní stavby, revitalizace městských částí, rekonstrukce a proměny veřejných i soukromých staveb, novostavby větších rozměrů i rodinné domy či vily.

V září porota odhalila 15 domácích a 3 zahraniční stavby, které nominovala do užšího kola. Právě z nich bude i na základě hlasování veřejnosti vybrán vítěz letošního ročníku.

Veřejnost může hlasovat do 5. října. O vítězi samostatné kategorie – Stavba roku Středočeského kraje lze pak hlasovat ještě o týden déle, tedy do 12. října 2017.

Slavnostní vyhlášení se uskuteční ve čtvrtek 5. října od 18.30 hodin v pražské Betlémské kapli během slavnostního večera Dnů stavitelství a architektury. Zájemci, kteří by se rádi ceremoniálu zúčastnili, si mohou vstupenky objednat na stránkách soutěže.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám