Hlavní obsah

Designové kousky s motivem mraků zapadnou do dívčích i chlapeckých pokojů

Novinky, tnk

Pokud hledáte inspiraci pro zařizování dětského pokoje, zkuste zvolit doplňky s motivem mraků. Ty dodají chlapeckým i dívčím pokojům na jemnosti a něžnosti. Interiér bude díky nim působit vlídným a uklidňujícím dojmem. Jde o doplňky, které se předně hodí do ložnic a místností určených k relaxaci a odpočinku.

Foto: Wandtattoo-home, Yellow Octopus

Mráčky dodají dětskému pokoji romantický nádech.

Článek

Kousky s motivem mráčků volte ideálně v jemných tlumených pastelových a pudrových tónech typu blankytně a bledě modrá, starorůžová nebo nafialovělá. Rozhodně se vyhněte křiklavé a výrazné syté barevnosti, která by tento jinak uklidňující motiv rušila.

Foto: Nudges, Love Frankie

Osvětlení s motivem mraků se hodí do klučičích i dívčích pokojíčků.

Mráčky jsou vhodným motivem pro závěsné kolotoče a hrací strojky určené do postýlek těch nejmenších. V kombinaci s hudbou jde o prvek, který dovede uklidnit, je vhodný pro zakomponování do rituálu usínání. Kolotoč hrající v pravidelnou dobu dá dětem signál, že je čas jít spát, a umožní jim lépe vnímat hranice dne a noci.

Foto: Etsy (2x), DaWanda

Závěsné hrací polštářky a kolotoče zútulní postýlky těch nejmenších.

Oblaka jsou skvělým motivem také pro ložní povlečení. Kombinujte ho s huňatými doplňky a jemnými látkami. Díky tomu vytvoříte dojem útulného útočiště a budete nenásilně motivovat děti k bezproblémovému usínání.

Foto: Love Frankie, Andshine

Povlečení s mráčky v kombinaci s nebesy vytvoří v ložnici uklidňující atmosféru.

Obláčky jsou motivem, kterým nikoho neurazíte. Jsou tak vhodným vzorem i na narozeninové párty a dětské večírky. Volit můžete i balónky, lampióny či girlandy ve tvaru mráčků.

Foto: Candle and Cake, DaWanda

I stolování na dětské narozeninové párty mohou zpestřit blankytné obláčky.

Dětský pokoj můžete dekorovat i koberečky ve tvaru mráčků, které si šikovný kutil zvládne vytvořit i sám z drobných přebytků jinak nepotřebných koberců.

Foto: Etsy, Andshine

Vyplatí se kombinovat stejný motiv na různých předmětech v interiérů.

Pokud hledáte inspiraci pro zařizování dětského pokoje a chcete, aby dítě co nejlépe usínalo, zkuste se inspirovat i nejnovějším designérským počinem. Kolébkou, která nápaditě napodobuje zvuky v děloze. [celá zpráva]

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám