Hlavní obsah

Prostorný a pohodlný bungalov, který se od ostatních tak trochu liší

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bungalov na první pohled vypadá jinak než ostatní domy a jiný skutečně je. Každý vnější i vnitřní prvek domu je promyšlen a až do posledního detailu perfektně řemeslně zpracován. Jde o vzdušný a prosvětlený dům, ve kterém je sloučena forma i funkce s neotřelým designem.

Foto: Canaba (6x)

Bungalov působí na své okolí neobvykle klidným a pozitivním dojmem. Účelný a přitom atraktivní půdorys vytváří přirozené atrium s částečně krytou terasou, která přímo svádí k odpočinku a relaxaci.

Článek

Bungalov působí na své okolí klidným a pozitivním dojmem. Účelný a přitom atraktivní půdorys vytváří přirozené atrium s částečně krytou terasou, která přímo svádí k odpočinku a relaxaci.

Prostorná a praktická kuchyně

Klasické sloupy terasy přístupné z prostoru obývacího pokoje a jídelny, kterou lze přeměnit i na zimní zahradu, propůjčují domu osobitý středozemní šarm.

Půdorysné uspořádaní domu je velmi variabilní a lze ho upravovat či rozšířit, včetně integrování garáže s dílnou.

Klasické sloupy terasy přístupné z prostoru obývacího pokoje a jídelny, kterou lze snadno přeměnit i na zimní zahradu, propůjčují domu osobitý středozemní šarm.

Příjemný první dojem bude znásoben v okamžiku, kdy pod majestátním sloupovím vstoupíte do interiéru. Celý interiér svým prostorem navozuje pocit exkluzivity.

Na prosvětlené zádveří navazuje praktická hobby místnost pro všechny domácí práce. V centrální části domu je velká hala, komunikačně propojující klidovou i aktivní část domu.

Z haly lze vstoupit do prvního pokoje využitelného jako dětský nebo pro hosty, díky přilehlé samostatné toaletě, kterou lze rozšířit na koupelnu.

Z haly lze vstoupit rovnou do kulinářského království propojeného s jídelnou a s přímým vstupem na terasu. Jídelní část i hala jsou propojeny s prostorným obývacím pokojem, do kterého přes francouzská okna prostupuje velké množství světla. Své místo tu může mít i krb. Ideální místo pro setkávání celé rodiny i přátel.

Ložnice je díky své poloze zcela oddělena a poskytuje ideální zázemí pro relaxaci i odpočinek.

Klidová část domu se nachází ve druhém křídle objektu. Z haly lze vstoupit do prvního pokoje využitelného jako dětský nebo pro hosty, díky přilehlé samostatné toaletě, kterou lze rozšířit na koupelnu.

Chodbou koncipovanou jako praktická průchozí šatna s množstvím úložných prostor se dostanete do dalšího dětského pokoje a hlavní koupelny.

Ložnice je díky své poloze zcela oddělena a poskytuje ideální zázemí pro relaxaci i odpočinek. Dominují jí velká francouzská okna, kterými lze vyjít přímo na krytou terasu.

Půdorysné uspořádaní domu je velmi variabilní a lze ho upravovat či rozšířit, včetně integrování garáže s dílnou.

Obytný prostor je akusticky izolován a má skvělé tepelně akumulační vlastnosti, což se projeví na nízkých účtech za vytápění.

Toto konstrukční řešení také umožňuje realizovat i druhé patro domu, kdyby to v budoucnu rodinná situace vyžadovala. Dům je možné rozšířit o studio nebo samostatnou bytovou jednotku v patře.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Více na www.mujdum.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám