Hlavní obsah

Designérské studio navrhlo polštáře pro spaní u kancelářského stolu

Novinky, tnk

Studio Banana Things navrhlo polštář, který si uživatel může navléct na ruku nebo na rameno a může celkem pohodlně spát v práci, odpočívat v knihovně či na letišti. Polštář je navržen tak, aby poskytl podporu hlavy při různých pozicích během spaní u stolu.

Foto: Studio Banana Things (3x)

Podušku si můžete navléct i jako rukavici.

Článek

Původně designéři navrhli polštář, který je vlastně takovou vypolstrovanou čepicí s názvem Pštrosí polštář a umožňuje spaní prakticky kdekoliv.

Z ohlasů ale studio zjistilo, že by lidé měli zájem spíš o menší produkt, který by se pohodlně vešel do tašky nebo kapsy. A tak vznikl tento příruční polštář s názvem „Malý pštrosí polštář”.

Foto: Studio Banana Things

Polštář si navléknete na loket.

Má vnější látku v šedé barvě a vnitřek ve čtyřech různých barevných variantách. Polstrované polštářky jsou vyplněny silikonem a pokryté mikro-polystyrenovými kuličkami, které se formují podle tvaru hlavy uživatele.

Designéři sledovali spánek a držení těla během odpočinku především u psacího stolu, polštář tak umožňuje odpočinek v různých polohách. Vždy vyžaduje pouze ruční praní.

Foto: Studio Banana Things

Designová vychytávka přinese úlevu během poslechu hudby nebo přednášky.

Studio Banana Things se zaměřuje na návrhy předmětů každodenní potřeby, které se snaží inovovat. Jde o mezinárodní skupinu produktových designérů, grafiků a dalších odborníků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám