Hlavní obsah

Vzhled bazénu osvěží samolepky s veselými obrázky

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud vám připadá vzhled vašeho bazénu sice úpravný, ale poněkud jednotvárný, zkuste jej rozveselit. Vaše děti se určitě nadchnou pro možnost vylepšit jeho dno či stěny speciálními samolepkami, které se lepí na příslušné místo přímo pod vodou. Tedy bez nutnosti vypouštět vodu. Jejich cena není nijak závratná, nejmenší obrázky začínají na necelých dvou stokorunách.

Foto: Albixon (3x)

I ten nejdokonaleji vyhlížející bazén může vypadat ještě lépe s pěknými samolepkami na dně.

Článek

Aplikace samolepek je velmi jednoduchá a navíc jsou dobře přilnavé, takže nehrozí, že se po pár dnech a čištěních bazénu odlepí. Proti možnému poškrábání a působení bazénové chemie je chrání zvláštní plastová fólie. Díky speciální technologii UV tisku jsou stálobarevné a hned tak nevyšisují.

Foto: Albixon

Samolepkami lze vyzdobit nejen bazény, ale také vany.

Prodejci nabízejí samolepky s mnoha a mnoha motivy. Nejpočetnější skupinu tvoří samozřejmě náměty pro děti s postavičkami z filmů (Hledá se Nemo např.), mořskými živočichy a nejrůznějšími veselými obrázky.

Prodávají se ovšem třeba i jen písmena, či symboly zvěrokruhu. Samostatnou kategorii tvoří samolepky ze série s výmluvným názvem „Sexy“.

Foto: Albixon

Kdo si nevybere dětské obrázky, může se nadchnout pro symboly zvířetníku. Například blížence.

Jestliže při prohlížení nabídky dostanete vlastní nápad, co by se ve vašem bazénu vyjímalo opravdu dobře, nemusíte být smutní, pokud takový obrázek u prodejců bazénů a bazénových doplňků nenajdete.

Někteří totiž kromě již předtištěných samolepek umožňují vyrobit samolepku až o velikosti 77x77 cm z dodaných snímků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám