Hlavní obsah

Kvalitní porcelán dodá stolování nový rozměr

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U stolu a společného jídla se scházíme s rodinou, přáteli. Nejen při výjimečných příležitostech bychom měli myslet na to, aby každá společná chvíle strávená u stolu byla co nejpříjemnější. K tomu nám pomůže i kvalitní porcelán.

Foto: IKEA (2x)

Jídelní souprava Tickar (mělký talíř 79 Kč) s grafickým vzorem je inspirovaná skandinávskou jednoduchostí a dodává nádobí stylovost.

Článek

Příznivce designu s tradičním důrazem na tvar, detail a funkčnost potěší, že si může vybrat podle stylu svého interiéru.

Foto: KIKA

Porcelánový jídelní servis Brazil (899 Kč) je 12dílný, skládá se z 6 mělkých talířů (průměr 24,7 cm) a 6 hlubokých talířů (o 21,5 cm).

Foto: LUXURY TABLE

Luxusní kolekce Anmut Bloom s módním květinovým motivem v zářivých odstínech (mělký talíř 610 Kč, hluboký 610 Kč, dezertní talíř 580 Kč). Každý kus je vyrobený z odolného kostního porcelánu. Nádobí lze použít v mikrovlnné troubě i v myčce.

Foto: IKEA

Överens (talíře, kombinace bílé a zelené barvy, 79 Kč) nádobí má stejný tvar jako jednobarevná série nádobí FÄRGRIK; díky tomu jej lze snadno kombinovat a vytvořit si osobité prostření stolu.

Nabídka je široká, ať už jde o kvalitu porcelánu i keramiky, ale také o design moderní či venkovský, barvy a vzory.

Foto: WWW.BELLAROSE.CZ

Originální porcelán Green Gate inspirovaný romantikou venkova a elegancí skandinávského designu nabízí pestrý sortiment talířů různých velikostí, barev a dekorů, které se dají vkusně kombinovat.

Foto: WWW.BELLAROSE.CZ

Jaro je v plném proudu a tak je nejvyšší čas rozzářit naše stoly třeba květinovými jídelními servisy.

Foto: KIKA

Porcelánový jídelní servis Simple (1290 Kč) se skládá z 6 mělkých, hlubokých a dezertních talířů, šálků a podšálků.

Foto: KIKA

Jídelní servis Cherry (999 Kč) pro 6 osob je vhodný do myčky nádobí a do mikrovlnné trouby.

Reklama

Výběr článků

Načítám