Hlavní obsah

S čím a v čem vyrazit na zahradu

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrádka je velkým koníčkem a zdrojem odpočinku mnoha z nás. Trávíme na ní každou volnou chvilku a s radostí pozorujeme, jak se pod našima rukama zvelebuje. Ke komfortu zahradničení patří určitě i pohodlný oděv a pomůcky, které nám práci ulehčí a zpříjemní.

Foto: OBI (3x)

Se stoličkou záda nebolí

Článek

Zateplená košile Boronia

Bavlněná flanelová košile se hodí do jarního počasí nebo chladnějšího léta. Má teplou bavlněnou podšívku, zapínání ke krku, velikosti M, L a XXL. Cena 559 Kč.

Foto: OBI

Profesionální rukavice

Pracovní rukavice Shark jsou ze syntetické kůže a spandexu (což je syntetické vlákno s výjimečnou pružností). Určené jsou na hrubší práce s pilou, štípačkou, drtiči, štěpovači. Jsou polepeny protiskluznou mřížkou, mají vyztuženou dlaň, na prstech větrací otvory proti pocení, na ruce příjemné, suchý zip. Nyní akční cena 175 Kč.

Foto: MOUNTFIELD

Odolné a pohodlné kalhoty

Pracovní kalhoty musí být na těle příjemné, snadno pratelné. Kalhoty Teodor s provedením do pasu takové jsou. Mají vnější odnímatelné vícedílné kapsy, zdvojená kolena pro zasunutí nákoleníků, reflexní doplňky. Jsou z otěruvzdorného materiálu s dlouhou životností, kombinace bavlna/kepr/polyester. Cena 499 Kč.

Foto: BAUHAUS

Se stoličkou záda nebolí

Být třeba hodinu v předklonu není pro naše tělo nic zdravého. Každý zahrádkář ocení lehkou skládací stoličku, se kterou usedne k zaplevelenému záhonu. Nabízejí se různé barvy.

Materiál plast, rozměry 22 x 29 x 22 cm, cena 149 Kč.

Kdy zvuky pily uším nevadí

Při práci s elektrickými pomůckami, které vydávají výrazné pronikavé zvuky, dlouho nikdo nevydrží. A tak určitě uvítáme chrániče sluchu, které jsou nastavitelné na požadovanou velikost hlavy a po práci se snadno složí. Akční cena 320 Kč.

Foto: MOUNTFIELD

Rukavice na plevel

Nepoškrábou kůži, nevadí jim mokrá hlína, ruce se udrží v naprosté čistotě a suchu. Takové jsou hezky barevné dámské pracovní rukavice za příjemnou cenu 219 Kč.

Foto: BAUHAUS

Převeze i těžký náklad

Stavební kolečko na zahradě nesmí chybět. Kromě plevelu, větví a uschlých částí rostlin na něm převezeme i těžký materiál. Objem 75 litrů, pozinkovaný rám, cena 499 Kč.

Foto: OBI

Reklama

Výběr článků

Načítám